logo

DEMİRTAŞ’DA SERT KONUŞTU : “REKTÖRE YAZIKLAR OLSUN!”

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından organize edilen Filyos Çalıştayı’na davet edilmeyen CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Rektör Çufalı’yı kınadı ve “…Haddini bilmesi ve siyasi ayrımcılık yapmaması lazım. Rektöre yazıklar olsun. Zonguldak’a yakışmıyor. Ak Parti’nin militanı gibi hareket ediyor.” sözleri ile keskin tepkisini dile getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) tarafından düzenlenen Filyos Çalıştayı’na davet edilmemesi üzerine, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya sert sözlerle tepki gösterdi. Aynı konuyla ilgili İyi parti İl Başkanı Yavuz Erkmen gibi gazetemiz haber merkezine konuşan ve Çufalı’ya yönelik keskin ifadeler kullanan Demirtaş, şöyle dedi:

“HADDİNİ BİLMESİ LAZIM!”

“Filyos Projesinin ilk kamulaştırmaları Merhum Bülent Ecevit’in Başbakanlığı döneminde yapılmıştır. Bu Proje Ak Parti’nin değil, Türkiye’nin projesidir. Bizleri yok sayamazlar. Filyos projesi önemli ve Milli projedir. Çalıştaya partileri davet etmeyen rektörü kınıyorum. Maaşını devletten alan ama saraya yaranma çabası içinde olan Rektörün haddini bilmesi ve siyasi ayrımcılık yapmaması lazım. Rektöre yazıklar olsun. Zonguldak’a yakışmıyor. Ak Parti’nin militanı gibi hareket ediyor… Bu Çürümüş bürokrat anlayışı Zonguldak’a zarar veriyor.”

Demirtaş, kısa açıklamasının son bölümünde Rektör Çufalı’ya tepkisini sürdürerek, “Eskiden böyle ayrımcılıklar yapılmazdı, bu davranışlar bana göre bölücülüktür!” dedi.

Paylaşın:
923 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ