logo

DEMİRTAŞ’TAN ÇOCUKLARA “UNUTULMAZ ŞÖLEN” SÖZÜ

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Geleneksel Sünnet Şöleni hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, ”Bir aile kendi çocuğu için nasıl bir sünnet töreni yaparsa bizlerde eksiksiz bir şekilde bu yavrularımız için unutulmaz bir şölen tertip edeceğiz ”dedi

Zonguldak’In Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyesi, bu yıl 7. si düzenlenecek olan Geleneksel Sünnet Şöleni için tüm hazırlıkları tamamladı.

“BELEDİYEMİZİN SOSYAL PROJESİDİR”

21 Ağustos Cumartesi günü saat 11:00’da Gülüç Sahil Kafetery’da gerçekleşecek. Sünnet şölenine tüm vatandaşları davet eden Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ” Bu etkinlik belediyemizin sosyal sorumluluk projesi kapsamındadır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için sünnet şölenimizde sürpriz eğlenceler ve animasyon gösterileriyle başlayacak ardından Kur’an-ı Kerim okutulacaktır. Yaptığımız tüm hizmetler çocuklarımızın geleceği içindir. Evlatlarımızın erkekliğe ilk adımı atacağı ve onlar için çok önemli olan bu günü en iyi şekilde yaşatmayı ve hayatları boyunca unutmayacakları bir gün olmasını sağlayacağız.” diye konuştu.

“HİZMETLERİMİZ ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİNDİR”

Çocukların mutluluğunun her şeyden önce geldiğini ifade eden Başkan Demirtaş sözlerini şöyle tamamladı :

“Bir aile kendi çocuğu için nasıl bir sünnet töreni yaparsa bizlerde eksiksiz bir şekilde bu yavrularımız için unutulmaz bir şölen tertip ediyoruz. Yaptığımız bütün hizmetler çocuklarımızın geleceği içindir. Ailelerimizin en mutlu anlarını yaşayacağı bu güzel şölende tüm vatandaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız.”

Paylaşın:
425 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ