logo

DEMİRTAŞ’TAN, EREĞLİ’YE SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİK ÖVGÜSÜ!

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Kdz. Ereğli Belediyesinin kafe İşletmeciliğinden övgü ile söz ederek, bunun sosyal belediyecilik örneği olduğunu söyledi.

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Kdz. Ereğli’ye geldiğini sahilde bulunan ve belediyeni işlettiği Çilek Kafe’de çay içtiğini açıklayarak duyurdu.

Daha önce partisinin ilçe başkanlığı seçimleri döneminde de Çilek Kafe’nin sosyal Belediyecilik örneği olduğunu ifade ettiği bilinen Demirtaş, bu kez de partilisi Cengiz Özdemir ile birlikte olduğu fotoğraflı sosyal medya paylaşımında şöyle dedi:

“Kdz. Ereğli Bozhane’de, CHP’li Ereğli Belediyemizin genelde emeklilerimize ve dar gelirli vatandaşlarımıza uygun fiyat ile hizmet verdiği “ Çilek Cafe”de çay içiyorum. Masalar sosyal mesafe kurallarına göre sabitlenmiş ve hijyen kurallarına azami derecede uyuluyor….Çilek Cafe, Sosyal Demokrat Belediyeciliğin çok güzel bir örneği…”

Öte yandan ; Demirtaş’ın Kdz. Ereğli’de CHP ilçe örgütü ziyereti ve bir dizi temasın ardından pazar günü Ankara’ya döneceği ve kısa bir süre sonra tekrar bölgede olacağı öğrenildi.

Paylaşın:
667 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ