logo

DEMİRTAŞ’TAN SENDİKAYA ‘VERİMLİ’ ZİYARET

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz’ı ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz’ı ziyaret etti. Demirtaş’a CHP ilçe Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.

YILMAZ, BAŞARILAR DİLEDİ

Sendikadan yapılan yazılı açıklamaya göre, 11 Nisan Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette, Milletvekili Demirtaş ile ülke gündemi, çalışma hayatı, sivil toplum ilişkileri ve sendikal hayat üzerine sohbette bulunuldu. Yılmaz açıklamasında, “Yapmış oldukları ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.

DEMİRTAŞ: “VERİMLİ BİR ZİYARET OLDU”

Milletvekili Demirtaş da, gün içinde ilçedeki bazı sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerde bulunduklarını anlatarak, şunları kaydetti:
“Türk Metal Sendikası, bölgemizin en güçlü sivil toplum örgütüdür. Zaman zaman bu tür ziyaretler gerçekleştirerek, çeşitli konular üzerinde görüş alış verişinde bulunuyoruz. Bugün de sayın Şube Başkanı Yılmaz ile işçi sorunlarını, çalışma yaşamının sorunlarını konuştuk. Ülkede yaşanan ekonomik sıkıntının ve bozukluğun işçi üzerindeki etkilerinden bahsettik, çözüm önerilerinde bulunduk. Oldukça verimli bir ziyaret oldu. İlgilerinden dolayı Sayın Türk Metal Şube Başkanı Yakup yılmaz ve yönetimine teşekkür ediyorum.”

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, beraberindeki CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte, aralarında İlçedeki Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ticaret ve Sanayi Odası ve Karadeniz Ereğli Ziraat Odası olmak üzere, bazı odaları da ziyaret ettiklerini sözlerine ekledi.

Paylaşın:
347 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ