logo

DEMİRTÜRK: “KOTRA’NIN VEKİL OLMASINI ÇOK İSTİYORUM”

  • MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Seçin Bürosu açılışında, “Biz inanıyoruz ki bizim kadınlarımız , analarımız bu vatanın bölünmesine müsaade etmeyecek bu düşüncede olanlara fırsat vermeyecekler. Mahalle halkımıza ve kadınlara sesleniyorum lütfen bizlere destek olun. Murat(Kotra) Bey’in vekil olmasını çok istiyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Murat Kotra ,İlçe Başkanı Rahman Demitürk ve teşkilat mensupları ile birlikte Kdz. Ereğli Karga Mahallesinde Seçmen İletişim Merkezi açılışı yaptı.

KADINLARDAN DESTEK İSTEDİ

Açılış konuşmasını yapan Rahman Demirtürk, ülkemiz zor zamanlardan geçtiğini söyledi ve “Milliyetçi Hareket Partisi tüm zorlukların karşısında duruyor. Vatan bölünmesin , bayrak inmesin diye mücadele veriyoruz. Karşımızda özerklik sözleri verenler var 100 yıllık Cumhuriyet ile hesaplaşacağız diyenler var. Biz inanıyoruz ki bizim kadınlarımız , analarımız bu vatanın bölünmesine müsaade etmeyecek bu düşüncede olanlara fırsat vermeyecekler. Mahalle halkımıza ve kadınlara sesleniyorum lütfen bizlere destek olun.
Murat Bey’in vekil olmasını çok istiyorum” dedi.

“HİÇ KİMSE ZONGUDAK’TAN BÜYÜK DEĞİLDİR”

Kotra’da istihdamda bölge gençlerine öncelik tanınması gerektiğini ifade ettiği konuşmasında, EPDK kararlarına atıf yaparak “Zonguldak’ı batırmak isteseniz ancak bu kararı alırdınız’ dediğini hatırlattı. Kotra sözlerine şöyle devam etti:  Sonradan %40 iyileştirme yapıldı. Ama gelin görün ki, yine arada ithal kömürle yerli kömür arasında fark var. O şirketlere, Ereğli Demir Çelik’e, Karabük Demir Çelik’e, Çatalağzı Termik Santraline, Eren Enerji’ye öyle ya da böyle Zonguldak kömürünü aldırtacağız. Hiç kimse Zonguldak’tan büyük değildir.  Hiç kimse yatırımına, cebindekine güvenmesin. Biz Zonguldak’ın sesi olmak istiyoruz. Cesur, kimseden korkmayan, yılmayan bir ses olmak istiyoruz.”

Paylaşın:
225 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ