logo

DEVA PARTİSİ İLÇE BAŞKANI AKTİMUR, EKİBİNİ HEMEN KURACAK

Deva Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Handan Aktimur’a yetki belgesini teslim etti ve en kısa zamanda ekibini kurmasını istedi.

Siyasetçi Babacan Liderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi  (Deva Partisi) ülke çapında teşkilatlanmasını sürdürüyor. Partinin Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığına atanan Handan Aktimur’a yetki belgesini sundu.

EREĞLİ’DEN BAŞLANDI

5 Ağustos Çarşamba günü Kahverengi kefe’de düzenlenen yetki belgesi teslim toplantısına İl Başkanı Fatih Keleş’İn yanı sıra İlçe Başkanı Handan Aktimur, İl Kurucular kurulu üyeleri Ünal Kurt ve Şenol Öztürk’te katıldı. Toplantıda kısa bir konuşma yapan Keleş, Ereğli’nin ardından Alaplı ve Merkez İlçe başkanlarına yetki belgelerinin teslim edileceğini söyledi.

KELEŞ “ÖNCELİĞİMİZ HUZUR”

Parti olarak dürüst, doğru ve işinde iyi insanlardan oluşan ekiple yola çıktıklarını ifade eden Keleş, “öncelikle genelde ve yerelde huzur olsun istiyoruz, önceliğimiz huzurdur “dedi. Keleş, bölgesel sorunlara dair soru üzerine, olayları il çapında değerlendirmeyi tercih ettiğini söyledi ve Ereğli’de Fakülteler Kampüsü, Zonguldak’ta TTK ve Filyos Projesi’ne dikkat çekerek, benzeri sorunların çözümü için çaba göstereceklerini belirtti.

“20121’DE ERKEN SEÇİM VAR; HAZIRIZ”

2021 yaz aylarında erken seçim beklediklerini ifade eden Keleş, “Deva Partisi olarak Eylül Ayında seçime katılmaya hak kazanmış olacağız. Anketlerde de iyi çıkıyoruz. hedefimiz ülke barajını aşıp ortaksız iktidara gelmektir diye konuştu.

AKTİMUR “KAPIMIZ HERKESE AÇIK”

İlçe Başkanı Aktimur’da süreçle ilgili soru üzerine, partiye gönüllü olarak katılmak isteyenler olduğunu söyledi ve ‘iyi insan olmak ve işinde iyi olmak’ kriterleri olduğuna işaret ederek, “bu kriterlere uyanları ekibimizle birlikte değerlendirip en kısa zamanda yönetim kurulumuzu oluşturacağız” dedi. Basın mensuplarına yazılı açıklama sunan ” Kapımız herkese açık… Demokrasi yolunda bende varım dedim ve elimi taşın altına koydum” diyen Aktimur, ayrıca kendisinin de gazetecilik geçmişi olduğunu hatırlatarak zaman zaman toplantılarda basının karşısına çıkacağını bildirdi.

İl Başkanı Fatih Keleş’te Aktimur’a “Pazartesi gününe kadar ekibinizi oluşturup açıklama yapmanızı bekliyoruz.”dedi.

Deva Partisi heyeti Alaplı toplantısını yapmak üzere ilçeden ayrıldı.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
1323 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ