logo

DEVLET HASTANESİNE 3 ADET OKSİJEN CİHAZI BAĞIŞLANDI

Kdz. Ereğli’deki dört İş İnsanı, Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’un girişimleri ile Devlet Hastanesi’ne  3 adet Yüksek Akımlı Oksijen Cihazı bağışladı.

Kdz. Ereğli’deki İş İnsanları Ahmet Doğan, Abdurrahman Çınar, Mehmet Yiğitoğlu ve İlhan Yazıcıoğlu’nun, Ak parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’un girişimleri ile Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi’ne  3 adet Yüksek Akımlı Oksijen Cihazı bağışlayarak katkıda bulundukları bildirildi.

Kaymakamlıktan verilen bilgiye göre ; Cihaz bağışı ve teslimi ile Devlet Hastanesinde bir tören düzenlendi, Kaymakam Çorumluoğlu tarafından bağışçı iş insanlarına teşekkür edilerek plaket takdim edildi.

ÇORUMLUOĞLU İHTİYATLI!

Törende konuşan Kaymakam Çorumluoğlu, Covid 19 salgını ile mücadelede Kdz.Ereğli’de tüm kamu kurumlarının koordinasyonu, sivil toplum örgütleri ile iş insanlarının desteği ve  Kdz.Ereğli halkının özverisiyle oldukça başarılı bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi. Yurt genelinde olduğu gibi ilçede de salgından etkilenenlerin sayısının son zamanlarda arttığını ifade eden Çorumluoğlu, vatandaşlardan “maske, sosyal mesafe ve izolasyon” kurallarına uyarak kendilerine  yardımcı olmalarını istedi. Özellikle Covid- 19 pandemisi sürecinde bir çok sivil toplum örgütü, hayırsever vatandaş ve iş insanının bağışlarıyla Kdz Ereğli Devlet hastanesine verilen desteğin sevindirici olduğunu sözlerine ekleyen Çorumluoğlu, bağışçılara teşekkür etti.

BAŞHEKİM TÜRKELİ, MEMNUNİYETİNİ İFADE ETTİ

Törende konuşan Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Vildan Türkeli’de Yüksek akımlı oksijen cihazlarının kandaki oksijen doygunluk oranı düşük olan hastalara oksijen desteği için kullanıldığını bildirdi. Cihazların özellikle Covid19’lu hastaların tedavisinde çok etkin role sahip olduğunu, hastaların dışarıdan solunum desteği veren ventilatörlere bağlanmalarını engellediğini veya bu desteğe ihtiyaç duyana kadar geçen süreyi uzattığını ifade eden Türkeli, Pandemi desteklerden duyduğu memnuniyet, bağışların ve duyarlılığın artarak devam etmesini diledi.

BAĞIŞÇILAR DA MUTLU OLDU

Bağışta bulunan iş adamları da, büyük bir özveri ile çalışan sağlık personellerinin işlerinin kolaylaştırılmasına ve Ereğlili vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesine küçük de olsa bir katkıda bulunabildikleri için mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ:

Paylaşın:
663 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ