logo

DEVREK MAÇINA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

BAL Ligi 6. Grupta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor 2 Şubat 2020 Pazar günü deplasmanda oynayacağı Devrek Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grupta mücadele eden ve geçtiğimiz haftayı 3 puanla kapatan Kdz. Ereğli Belediyespor 2 Şubat 2020 Pazar saat 14.00’de deplasmanda oynayacağı Devrek Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Atakan Gültekin nezaretinde 3 puan parolasıyla çalışmalarını sürdüren Ereğli Belediyespor’da sakatlıkları süren Kaleci Tuğrul ve Stoperler Emre Berkan Kahvecioğlu,Vijdan Aladağ ve Enes Çakır dışında eksik bulunmuyor.

KUZU: “HEDEFİMİZ GALİBİYET”

Kdz. Ereğli Belediyespor As Başkanı ve Genel Kaptan Sertan Kuzu, Devrek Belediyespor maçından 3 puan hedeflediklerini belirterek “Geçtiğimiz hafta aldığımız üç puanın ardından bu hafta da taraftarımızın da desteğiyle sahadan üç puanla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Kırmızı kart cezası bulunan Serbay ve Kaan’ın cezası bitti. Geçtiğimiz hafta ağır gribal enfeksiyon geçiren futbolcularımız hızla düzeliyor. İkinci yarının ilk maçında sakatlanarak sezonu kapatan Kalecimiz Tuğrul ile stoperlerimiz Emre Berkan, Vijdan ve Enes kadroda yer alamayacak. Güzel bir maç olacağını tahmin ediyorum. Galip gelerek sahadan üç puanla ayrılmak istiyoruz. Taraftarımız da maça büyük ilgi gösteriyor. Maçı izlemek isteyen taraftarlarımız için hazırlıklarımızı yapıyoruz ” dedi.

Paylaşın:
561 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ