logo

DİKBAYIR AÇILIŞA KATILACAK, TEMASLARDA BULUNACAK

  • İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu üyesi, Mali işler Genel Başkan Yardımcısı, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Kdz. Ereğli’ye bağlı Gülüç Beldesi Teşkilatı açılış törenine katılacak.

İYİ Parti, Kdz. Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesinde 25 Haziran 2022 Cumartesi Günü saat:14:00 ‘ de Ahos Hotel arkasındaki adreste teşkilat binası açıyor.

İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu ve ekibinin açılış ile ilgili tüm hazırlıkları sürdürdüğü bilinirken, partinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu üyesi, İYİ Parti Mali işler Başkanı; Genel Başkan Yardımcımız Sakarya Milletvekili Sn.Ümit DİKBAYIR ; Genel İdare Kurulu üyelerimiz ve kıymetli misafirlerimizin katılımlarıyla gerçekleşecek Gülüç Belde Teşkilatı açılışımıza tüm halkımız davetlidir. ” denildi.

Öte yandan parti programına göre; Gülüç Belde Teşkilatı açılışına katılacak İYİ Parti heyeti, Kdz. Ereğli’de Türk Metal Sendikası, Ticaret ve Sanayi Odası ile esnaf ziyaretlerine katılarak temaslarda bulunacak.

Özellikle ekonomik konularda yaptığı açıklamalarıyla dikkat çeken Dikbayır’ın, Gülüç’teki açılışta ve Ereğli’de katılacağı ziyaretlerde ülke ve bölge gündemine ilişkin önemli açıklamalar yapması bekleniyor.

Paylaşın:
626 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ