logo

DİKBAYIR EREĞLİ’DEN MEMNUN: “BİZ BU SEÇİMİ ALACAĞIZ”

  • İYİ Parti Mali işler Genel Başkan Yardımcısı, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Kdz. Ereğli’ye bağlı Gülüç Belde teşkilatı açılışında yaptığı konuşmada, gördüğü ilgiden memnuniyetini ifade etti ve “Biz inandık ve bunu Türkiye’nin her yerinde görüyorum. Cebinde Türkiye Cumhuriyeti nüfus kağıdı taşıyan her bir vatandaşımız bu ülkenin hissedarıdır. Onların dışında kimse bu Devlet’in sahibi değil. Biz bu seçimi alacağız, sandıkta millet kararını verecek.” diye konuştu.

İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı, Gülüç Beldesi Şehit Komiser Halis Çınar Caddesi üzerinde teşkilat binası açtı.

25 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilen açılışa İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın yanı sıra Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçarslan, İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, İYİ Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Ekrem Güllüdağ, İYİ Parti Akçakoca İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, BBP Kdz. Ereğli İlçe BAşkanı Yusfuf Karaoğlu, İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu ile STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Balbaloğlu ve ekibi, Dikbayır ve heyetini davul zurna ve meşaleler eşliğinde yolda karşılayarak alana davet etti.

BALBALOĞLU : TARİHİ BİR GÜN YAŞIYORUZ”

Yoğun ilgi gösterilen açılış, saygı duruşunda bulunulması ve istiklal Marşı’nın okunmasının ardından Belde Başkanı Kadir Türkoğlu’nun selamlama konuşması ile başladı. Ardından söz alan Balbaloğlu, tarihi bir gün yaşandığını ifade ederek, partisinin her geçen büyüdüğünü söyledi. Ülke ve bölge sorunlarını bildiklerini, iktidara gediklerinde çözecek kadrolara sahip olduklarını belirten Balbaloğlu, Gülüç Teşkilatının açılmasında emeği geçen parti yöneticilerine ve katılımcılara teşekkür etti.

POSBIYIK “PARTİ AYRIMI YAPMADAN ÇÖZMELİYİZ”

Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ta konuşmasında, ülke ve bölgenin ciddi sorunları olduğuna dikkat çekti. Parti ayrımı gözetilmemesi vurgusu sıklıkla yapan Posbıyık, siyaset üstü anlayışla-birlik olarak sorunların üstesinden gelinmesi gerektiğini savundu.

Özellikle reel ekonomik konulardaki çıkışları ile bilinen İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ise konuşmasına “Biz bu partiyi dönemin Kuvâ-yi Milliye hareketi olarak gördük ve onun için bu partiyi kurduk.” diye başladı.

DİKBAYIR: “BİZ BU SEÇİMİ ALACAĞIZ”

2023’te yapılacağı belirtilen seçimde iktidar olacaklarını iddia eden Dikbayır, sözlerine şöyle devam etti:

“Ben bu parti kurulurken İçişleri Bakanlığı’na dilekçe verilirken genel başkanımın yanındaydım. 3 metrekarelik bir odada verdik o dilekçeyi. Zamanı gelince onunda hesabını soracağız. İçişleri bakanlığı yapmış bir kişiye (Meral Akşener) yapılan o muamele unutmadığımız anılardan bir tanesidir. ‘Seçimlere giremezsiniz’ dediler. ‘2 puan alırsınız, bilemedin 3 puan alırsınız’ dediler. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gurup kuracak sayıda girdik ve bugün milletimizin sesi olmaya çalışıyoruz. Biz, seçilirken vatandaşımıza söz verdik: ‘Bize attığınız oylardan utanmayacaksınız, gurur duyacaksınız’ dedik. Biz de şimdi onun için gayret gösteriyoruz. Elimizden gelen tüm çalışmayı yapıyoruz. Biz inandık ve bunu Türkiye’nin her yerinde görüyorum. Cebinde Türkiye Cumhuriyeti nüfus kağıdı taşıyan her bir vatandaşımız bu ülkenin hissedarıdır. Onların dışında kimse bu Devlet’in sahibi değil. Biz bu seçimi alacağız, sandıkta millet kararını verecek.”

ROZETLER TAKILDI

Konuşmaların ardından partiye yeni üye olanların rozetleri, alkışlar ve hayırlı olsun dilekleri eşliğinde Dikbayır ve Balbaloğlu tarafından takıldı. Bu sırada partililer ve halkın Ümit Dikbayır ve eşi ile fotoğraf çektirmek için büyük çaba gösterdikleri görüldü.

Rozet takma töreninin ardından Gülüç Teşkilat binası açılış kurdelesi protokol tarafından kesildi. Misafirlere ikramların yapıldığı açılış töreni, Balbaloğlu ekibi ile Dikbayır ekibinin karşılıklı hediyeleşmesi ve sohbet ile son son buldu.

ÖZEL RÖPORTAJDA, ÖZEL AÇIKLAMALAR….

Açılış sonrası İŞ’te Haber Hayat Gazetesi sahibi Doğan Gönüllü ve Ereğli Kent Haber Muhabiri Fahrettin Özaydın’ın röportaj teklifini kırmayan Dikbayır, gazetecilere ülke ve bölge gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Dikbayır ve heyetinin Kdz. Ereğli programı, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi ile Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretleri ile devam etti.

Paylaşın:
695 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ