logo

DİKMEN, ZİYARETLERİNE POSBIYIK VE KOCAMANOĞLU İLE BAŞLADI

Kdz. Ereğli’de CHP’den belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayan Muhittin Dikmen, Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve partisinin ilçe başkanı Ali Kocamanoğlu’nu ziyaret ettiğini bildirdi. 

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için Kdz. Ereğli’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nden belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayan Muhittin Dikmen, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlere başladığını açıkladı. 

Ziyaretlerine ilişkin yazılı bir açıklama yapan Dikmen, eşi Tunay Dikmen ile birlikte 6 Ekim Cuma günü partisinin Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü ile Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret ettiğini belirtti. 

DİKMEN, “TARAFSIZ BİR DURUŞ BEKLİYORUZ”

İlk ziyaretini CHP Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü’ne yapan Muhittin Dikmen, İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu ile bir süre görüş alışverişinde bulundu. Örgütün İlçe Sekreteri Zerrin Yılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette, belediye başkan aday adaylığı kararının nedenleri ile ilgili düşüncelerini paylaşan Muhittin Dikmen, aday adaylığı sürecinde, partisinin ilçe örgütü yönetiminden tarafsız bir duruş beklediklerini vurguladı. 

2024 Yerel Seçimleri’ne CHP örgütlerinin birlik ve beraberlik içerisinde girmesi gerektiğini kaydeden Dikmen; “Sadece belediye başkan adaylarının değil meclis üyesi adaylarının belirlenmesinde de liyakat esas alınmalı. Aday olacak isimler partimizi ve örgüt yapımızı bilen isimlerden belirlenmeli. Bu çerçevede başkan aday adayı olarak örgütümüzden beklentim, bundan sonraki süreçte de sorumluluk alarak aday adayı olacak partililer arasında ayrım yapılmaması, her aday adayına eşit mesafede yaklaşılmasıdır.”dedi. 

KOCAMANOĞLU, “HER ADAY ADAYIMIZ BİZİM BAŞTACIMIZ OLACAKTIR”

CHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Yerel Seçimler’den başarıyla ayrılmak için örgütlerimizle, yöneticilerimizle, adaylarımızla ve üyelerimizle bütünlük içinde mücadele edeceğimizden benim şüphem yok. Her aday adayımız bizim baş tacımız olacaktır.”, dedi. Kocamanoğlu, çıktığı mücadelede Muhittin Dikmen’e başarı diledi.

BAŞKAN POSBIYIK’I ZİYARET ETTİ

Dikmen’in ikinci ziyaret durağı da Belediye Başkanlığı oldu. Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret eden Dikmen, görüş alışverişinde bulundu. 

Dikmen, öncelikli olarak son belediye meclis toplantısında yaşananlar dolayısıyla üzüntüsünü dile getirirken Posbıyık’a hitaben şu görüşleri paylaştı: “2024 Yerel Seçimleri’nde öncesinde de siz bizim doğal aday adayımızsınız. Yıllarca ilçemize ve partimize hizmet ettiniz. Size şükran borçluyuz Neticede sonuç ne olursa olsun, partimizin ilçemizdeki başkan adayı kim olursa olsun ben birlik ve bütünlük içinde mücadele etmeye hazırım. Asla ve asla birbirimize zarar vermeyeceğiz. Birlik içinde hareket edeceğiz. Başkan adayının belirlenmesi noktasında karar mercii kim ya da kimler olursa olsun en büyük güç Karadeniz Ereğli halkıdır. Halk ne derse o olacaktır. İnanıyorum ki değerlendirme makamları da halkın bu gücünü dikkate alacaktır.”ifadelerine yer verdi. 

Dikmen’in ziyareti için kendisine ve eşi Tunay Dikmen’e teşekkür eden Belediye Başkanı Halil Posbıyık da başarı dileklerini paylaştı.

Paylaşın:
380 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ