logo

DİŞ HEKİMİ ÖZLEM KISA, YENİ KLİNİĞİNİ HİZMETE AÇTI

  • Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 30 yıldır sektörde hizmet veren Diş Hekimi Özlem Kısa, yeni taşındığı işyeri olan ‘Özlem Dental Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği’ni törenle hizmete açtı.

24 Şubat Cumartesi günü Devrim Bulvarı üzerindeki İŞ Bankası  4. Katında düzenlenen açılış-kokteyl törenine; Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer ile Meclis Belediye Meclis Üyesi adayları, İyi Parti geçmiş dönem Milletvekili Adayı- Belediye Meclis Üyesi Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Zafer İnanoğlu, Op. Dr. Hüseyin Avni Kısa, STK temsilcileri, misafirler ve davetliler katıldı.

AMAÇ, DAHA İYİ KOŞULLARDA HİZMET VEREBİLMEK

Açılışta kısa bir konuşma Yapan Diş Hekimi Özlem Kısa, 30 yıllık meslek hayatında yeni bir döneme girdiğini, heyecanlı bir şekilde ifade ederek, “Ereğli’mize yakışan teknolojik ve modern bir klinik oluşturmayı hayal ettim. Amacım burada ekibimle birlikte sizlere daha iyi koşullarda ağız ve diş sağlığı hizmeti verebilmek. Umarım sizler de bu yeni kliniğimden güzel birer gülümsemeyle ayrılırsınız.” diye konuştu. Balbaloğlu’da beğeni ve takdir sözleri ile memnuniyetini ifade etti.

MESLEKTAŞI VE KIZLARI İLE BİRLİKTE…

Açılış kurdelesi Evrim Balbaloğlu, Özlem Kısa ve kızları Yaren ile Zeren tarafından kesilerek hayırlı olsun dilekleri iletildi.

Katılımcıları cihazlarla ve kliniğin işleyişi ile ilgili bilgilendiren Diş Hekimi Özlem Kısa, tek tek bütün konuklarla ilgilenerek hayırlı olsun dileklerini kabul etti.

Tören, kokteyl ikramları eşliğinde sohbet ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile devam etti.

Paylaşın:
584 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ