logo

DOĞA KOLEJİ; ÖĞRETMENLERİNİ PLAKETLE ONURLANDIRDI

Kdz. Ereğli Doğa Koleji’nde 24 Kasım Öğretmen Günü Töreni düzenledi. Programda öğretmenlere plaket ve hediyeleri takdim edilirken, 25. yılını dolduran kuruculardan Hülya Çataklı’nın plaketini teslim alan eşi Ali Çataklı duygulu anlar yaşadı/yaşattı.

Kdz. Ereğli Doğa Koleji’nde 24 Kasım Öğretmen Günü Töreni düzenlediği bildirildi.

Okul yönetiminden yapılan açıklamaya göre ; 24 Kasım 2020 Salı günü Doğa Koleji’nin Kavaklık Mahallesindeki kampüs bahçesinde açık havada COVİD-19 Salgın önlemleri dikkate alınarak düzenlenen törene Okul yöneticileri, Okul aile birliği yönetimi ile Öğretmenler katıldı.

Tören programında okul aile birliği tarafından öğretmenler kutlanarak plaket ve hediyelerini takdim edildi. Ayrıca Kurumda 10. ve 25. hizmet yılını doldurmuş öğretmenlere okul yönetimi tarafından plaketleri takdim edildi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI!…

Programın en anlamlı anında ise 1995’den bugüne Utku Koleji olarak hizmet veren ve kurumda 25. hizmet yılını dolduran (Geçirdiği ameliyat nedeni ile programa katılamayan)kuruculardan Hülya Çataklı’ nın plaketi, yine kuruculardan olan eşi Ali Çataklı’ya okul müdürü Lüsyen Çataklı Özçep tarafından takdim edildi.

Duygusal anların yaşandığı törende bir konuşma yapan Ali Çataklı’da kurum öğretmenlerinin Öğretmenler Gününü kutlayarak, öğretmenlere olan inanç ve güvenlerini ifade etti.

“NİCE YILLARA…”

 OkuL yönetimi tarafından etkinlik sonrası yapılan kısa açıklamada “Başta ülkemizin kurucusu ve Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ rahmet şükran ve minnetle anıyor, geleceğe güvenle bakabilmemiz için canla başla çalışan kıymetli öğretmenlerimizin ‘Öğretmenler Günü’ nü kutluyor, başarılı, huzurlu ve sağlıklı nice yıllar geçirmelerini diliyoruz. ” denildi.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
924 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ