logo

DOĞAN GÖNÜLLÜ İLE FİKRİ KAPAN ÜNYE YOLCUSU

  • Kdz Ereğli’de Gazeteciler Doğan Gönüllü ile Fikri Kapan, hafta sonunda Ünye ilçesinde düzenlenecek mesleki etkiliklere katılım sağlayacak. 

Merkezi Ankara’da olan Tüm İletişim ve Medya Federasyonu (TİMEF) Genel Başkan Yardımcısı- Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED)Yönetim Kurulu Başkanı-Haber Hayat Yayıncılık İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü ile ERMED Başkan Yardımcısı- Hakimiyet Yayın Grubu İmtiyaz Sahibi Fikri Kapan, Ordu’nun Ünye İlçesinde düzenlenecek ‘Medya’nın Deprem ve Afet Dili Çalıştayı’ ile Ümid 5. Olağan Genel Kurulu ve Proje tanıtım programına davetli olarak katılacak.

ÇALIŞTAY VE PROJE AÇILIŞI

8 -10 Mart tarih aralığında Ünye Çınarsuyu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenecek ilk programda deprem ve iletişim uzmanları Prof. Dr. Haluk Selimi, Prof. Dr. İbrahim Baz, Dr. Mimar Nihat Şen ve Gazeteci Yazar Celal Toprak’ın konu başlığı ile ilgili sunumları ve çalıştay gerçekleştirilecek, ardından sonuç bildirisi kaleme alınacak.

GENEL KURUL, ÖDÜL TÖRENİ VE SUNUM

İkinci program ise Ünye Ramada Otel’de gerçekleşecek. Burada Ünye Medya ve İletişim Derneği (ÜMİD) 5. Olağan Genel Kurulu Açılışı, Ünye’ye Değer Katan Gazeteciler Ödülü Takdimi ile Genna Ajans İstanbul Başkanı Marka ve İletişim Uzmanı A. Selim Tuncer’in ‘Marka Şehir Ünye’ konulu sunumu takip edilecek.

Gönüllü ile Kapan’ın yayın kuruluşlarında görevli eşleri ile katılım sağlayacakları ve şehir gezileri ile sosyal ve kültürel aktivitelerin de yer aldığı 3 günlük program, 10 Mart Pazar günü son bulacak.

Paylaşın:
341 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ