logo

DOKTOR, MÜHENDİS, ÖĞRETMEN, AKADEMİSYEN, İŞÇİ; HEPSİ BİSİKLETLİ

  • Kdz. Ereğli’de Bisiklet Dernekleri tarafından düzenlenen etkinlik Ereğli-Kandilli Gezi etabı ile son bulurken; aralarında tıp doktoru, akademisyen, öğretmen, kamu görevlisi ve Erdemir çalışanlarının da bulunduğu Bisikletçiler, son etap olan Ereğli merkeze pedal bastı.

Kdz. Ereğli’de Bisiklet Dernekleri tarafından düzenlenen 2 günlük etkinlik, son aşaması Ereğli-Kandilli Gezi etabı ile son buldu.

Batı Karadeniz Bölgesi’nin doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtılması, bisiklet turizmin geliştirilebilmesi ve bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla Kdz. Ereğli’de ‘Bisiklet Etkinliği’ Temalı 3 aşamalı program düzenlendi.

DOĞA HARİKASI MAÇKA’DA MOLA

Bisiklet Etkinliği Programı kapsamında 20 Nisan Cumartesi günü açılış konuşmaları, panel ve çalıştay aşamalarının ardından 21 Nisan Pazar günü gezi yapıldı. Saat 11’de Atatürk Anıtı önünden başlayan Ereğli- Kandilli Beldesi Bisiklet Yolu gezisi dönüşünde Balı Mahallesi ormanlık alanındaki doğa ile iç içe Maçka adlı mekanda mola verildi. Burada işletmeci Hüseyin Çırpan ve ekibi tarafından bisikletçilere ikramlarda bulunuldu, dinlenmeleri sağlandı.

YAKIN İLGİ GÖRDÜLER

Balı Mahallesi Muhtarı Sadi Soysal ile Azaları Nihat Yaman ve Coşkun Keskin de alana gelerek bisikletçilerle selamlaşıp, bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu ve mahallenin barındırdığı tarihi-turistik değerleri kısaca tanıttı. Kdz. Ereğli Belediyesi zabıta ekiplerinin de etap boyunca eşlik ettiği etkinlikte konuşma yapan Kdz. Ereğli Bisiklet Derneği Başkanı Fatih Erdem katılımcılara ve sponsorlara teşekkür ederek katılan herkesin memnun olduğunu söyledi. Program Zonguldak Kömür Jeopark Müdür Yardımcısı Arda Yılmaz’ın Endüstriyel Turizm konulu açıkhava sunumu ile devam etti.

.

.

.

GÖNÜLLÜ, RÖPORTAJ YAPTI

Haber Hayat ekibinden Doğan Gönüllü, bisikletlilerden ZBEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Turizm Tanıtım Birimi Başkanı Mehmet Çetinkaya ile Bilge Özdemir ve Fatih Erdem gibi koordinasyonu sağlayan katılımcılarla kısa söyleşi yaparak izlenimlerini aldı.

Aralarında tıp doktoru, akademisyen, kamu görevlisi ve Erdemir çalışanlarının da bulunduğu Bisikletçiler, daha sonra son etap olan Ereğli merkeze pedal bastı.

ÇIRPAN AİLESİ ‘MAÇKA’YI YAZA HAZIRLADI

Bisikletçileri mekanında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Balı Mahallesindeki Maçka adlı doğa tesisi işletmeci Hüseyin Çırpan ve babası Canbalı İşletmecisi Bülent Çırpan, tesisin her türlü toplu etkinlik için uygun olduğunu katılımcılara hatırlattı.

.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ:

.

Paylaşın:
726 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ