logo

‘DOSTLAR’DAN MESAJ “ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINIZI KUTLUYORUZ”

Kdz. Ereğli eşrafından İstanbul’da yaşayan Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz çifti ile Merkezi Ankara’da bulunan Tüm İletişim ve Medya Federasyonu (TİMEF) Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Gürel ve Dijital Görsel Medya Derneği Başkanı Adil Koçalan yayın kuruluşumuz İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’yü kutladılar.

Haber Hayat’ın kuruluş yıl dönümü kutlamaları devam ediyor.

Kdz. Ereğli eşrafından, başarılı iş insanları, örnek aile ve eğitim hayırseverleri İstanbul’da yaşayan Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz çifti büromuza gönderdikleri zarif bir çiçeğe “Yayın Hayatınızdaki özverili çalışmalarınızı kutluyoruz” notu eklemeyi ihmal etmezken, telefonla da kutlama yaparak Ereğli’deki haberleri Haber Hayat’tan izlediklerini ifade etti. Gönüllü ailesi de Oğuz çiftinin jesti karşısında duygulandığını belirterek sağlık ve mutluluk dileklerini iletti.

“POSTADAN ALIP KEYİFLE OKUYORUZ”

Öte yandan Merkezi Ankara’da bulunan Tüm İletişim ve Medya Federasyonu (TİMEF) Başkanı Şakir Gürel, Doğan Gönüllü’yü ve ekibini, “Büyük bir özveri ile kurduğunuz ve aynı şekilde 8 yıldır yayınını sürdürdüğünüz HABER HAYAT Gazetesi, baskı kalitesi ve içeriği açısından Ereğli ve Zonguldak’ın yanısıra, Anadolu Basını için de örnek bir gazete. Her yeni sayısını posta kutusundan alıp keyifle okuyoruz. Bu vesile ile tüm meslektaşlarım ve grubumuz adına gazetenizin yeni yaşını kutluyor, saygıdeğer eşiniz Ülkü hanımefendi ile birlikte yürüttüğünüz ilkeli, özverili, örnek çalışmalarınızın ve başarılarınızın daim olmasını diliyorum…” cümleleri ile kutlarken Koordinatör Sultan Taptık ise “Doğan bey sizi ve eşinizi tanımış olmaktan, mesleğimize verdiğiniz katkılardan büyük bir mutluluk duyuyorum. Gazetenizin yeni yaşını kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

ADİL KOÇALAN “KUTLUYORUM”

İstanbul’da bulunan Dijital Görsel Medya Derneği ve Kanal 34 Yönetim Kurulu Başkanı Adil Koçalan ‘da “Değerli Meslektaşım, Büyük bir özveriyle çıkarmış olduğunuz HABER HAYAT Gazetenizin kaliteli ve ilkeli yayıncılığınızı kutluyor, Yayın hayatınızda başarılarınızın devamını diliyorum.” ifadeleri ile kutlamalara katıldı.

FADİLE HANIM, SULTAN HANIM….

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde Avukatlık yaparken Kastamonu Çatalzeytin ilçesine Noter olarak atanan TİMEF ailesinin yakından tanıdığı basın dostu Fadile Uyan ise şu mesajı gönderdi: “Sevgili aile dostlarımız Ülkü hanım ve Doğan beyi kutluyorum. Titiz ve özverili çalışmalarının ürünü olan Haber Hayat gazetesi gerçekten örnek bir gazete. Başarılarınız daim olsun.”

Ayrıca Anadolu Medyası Çalıştayı katılımcıları ve meslek örgütleri üyesi çok sayıda yayıncı meslektaşlarımız mesajlarla başarı dileklerini ilettiler.

DOSTLARIMIZA, STK YÖNETİCİLERİNE VE MESLEKTAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDER, HEP BİRLİKTE SAĞLIKLI GÜNLERDE NİCE BAŞARILAR DİLERİZ.

Paylaşın:
683 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ