logo

DR. BEYZA İLE DR. BÜLENT’İN MUTLULUK DANSI

  • Kdz. Ereğli’den Us ailesinin kızı Uzm. Dr. Beyza ile İstanbul’dan Demirelli ailesinin Oğlu Uzm. Dr. Bülent’in düğün törenlerindeki mutluluk dansı, aileler ve davetliler tarafından alkışlandı.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Organize Sanayi Bölgesinde Us Mühendislik şirketi ile yatırımları olan İş İnsanları Hülya & Zeki Us çiftinin kızı Uzm. Dr. Beyza ile İstanbul’da yaşan Kamile & Lütfi Demirelli çiftinin oğlu Uzm. Dr. Bülent mutluluğa adım attı.

Uzman Doktor Çiftin nikâhı 2 Ekim Pazar günü İstanbul’da kıyıldı. Düğün töreni ise 8 Ekim Cumartesi akşamı Kdz. Ereğli Tim’s Fabrika’da ailelerin ve nezih davetli topluluğunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Us ve Demirelli aileleri davetlileri kapıda karşıladı.

DİKBAYIR İLGİ ODAĞI OLDU

Düğüne katılanlar arasında Us ailesinin yakın dostu İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ile eşi Nigar Dikbayır’da yer alırken, İyi Parti İlçe Başkanı OP. Dr. Evrim Balbaloğlu ve Eşi Dr. Öğretim Üyesi Hakan Balbaloğlu, Dikbayır ailesine eşlik ederek bazı davetlilerle tanıştırdı. Dikbayır’ın ilgi odağı olduğu gözlemlendi.

YOĞUN KATILIM

Us ve Demirelli ailelerinin mutlu gününde katılımcılar arasında Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Önceki dönem Zonguldak Milletvekillerinden Sanayici Fazlı Erdoğan, Tat Metal Çelik Ortaklarından Hayrettin Yavuz, Ak Parti eski ilçe Başkanlarından Fatih Çakır ve Mustafa Demiray, İlçe yöneticisi İbrahim Sezer, Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş-eşi Ceyda Keleş, TSO Meclis Başkanı Tasin Tanyıldız, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Çaygeç ile eşleri, Deniz Ticaret Odası Başkan Adayı Oğuz Ünlüer, Tersane sahibi Kamil Ustaoğlu, Echomar Hastanesi Başhekimi Dr. Nevzat Çmenoğlu-eşi Dilek Çimenoğlu, Özdemir  AVM Genel Müdürü Erkan Özmadenci, gazeteciler Doğan Gönüllü ve Şafak Erel’de vardı.

DANS GÖSTERİSİ ALKIŞLANDI

Us ailesinin misafirleri ile yakından ilgilendiği tören, 1 hafta önceki nikâh töreninin dev ekrandan yansıtılmasının ardından, Beyza & Bülent Demirelli çiftinin alkışlar eşliğinde sahneye davet edilmeleri ve çiftin romantik dans gösterisi ile başladı. Orkestra Fabrika’nın canlı müziği eşliğinde devam eden ilk dansa çiftin arkadaşları ve davetliler de eşlik etti. Daha sonra genç çift masaları tek tek dolaşarak mutluluklar dileklerini kabul etti.  

Yağmurlu havaya rağmen yoğun katılım sağlanan düğün töreni, müzik eşliğinde eğlence ve sohbet ile devam etti. 

Haber Hayat Yayıncılık ekibi olarak, gençlere ve ailelere mutluluklar dileriz.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ :

Paylaşın:
1920 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ