logo

DR. SEÇKİN DUMAN İYİLEŞİYOR!..

Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi doktorlarından Op. Dr. Seçkin Duman’ın Ankara’da devam eden korona virüs tedavisinin olumlu yöne seyrettiği, yakında Ereğli’ye gelebileceği öğrenildi.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Devlet Hastanesinde görevli Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Seçkin Yakup Duman’nın koronavirüs tedavsinin olumlu yöne seyrettiği öğrenildi. Halen Ankara’daki Sanatoryum Hastanesi Göğüs Hastalıkları Servisinde tedavisine devam edilen Dr. Duman, Gazeteci Dostu Fikri Kapan’a iyi olduğu mesajlarını iletti.

EŞİ BESTE HANIM İYİ HABERİ PAYLAŞTI

Op. Dr. Seçkin Yakup Duman’nın’eşi Beste Duman, eşinin sağlık durumunun her geçen gün daha da iyiye gittiğini belirterek, “bir süredir ağız ve burun yoluyla verilen oksijen takviyesi ağızdan alınarak sadece burundan devam ediyor. Sağlık durumu her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Doktorlarımızın kontrol ve verecekleri karar doğrultusunda, önümüzdeki hafta içinde taburcu edilerek, tedavisine Ereğli Devlet Hastanesinde devam edilebilir” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ, SELAM GÖNDERDİ

Kapan’a sesli mesaj da gönderen Op. Dr. Duman, daha iyi olduğunu belirtirken, çok sayıda arayanı-soranı, iyi dileklerde bulunanı olduğunu bildiğini ifade ederken, herkese çok teşekkür ederek selamlarının iletilmesini istedi.

Geçtiğimiz ay Covid-19 testi pozitif çıkan Duman’ın, tedavisine Ereğli devlet Hastanesinde başlanmı, bir süre sonra Ankara’daki Sanatoryum Hastanesine sevk edilmişti.

Paylaşın:
1263 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ