logo

DUALAR; KUTSİ BAŞSARIOĞLU VE SEVİNÇ YENER İÇİNDİ…

Kdz. Ereğli sakinlerinden iş insanı Mehmet Kutsi Başsarıoğlu trafik kazası, Sevinç Yener İse Koronavirüs sonucu vefat etti. Her iki cenaze, Bozhane camisinden dualar eşliğinde kaldırıldı.

Kdz. Ereğli Süleymanlar Mahallesi Sakinlerinden; Mesut Ve Yurdanur Başsarıoğlu’nun Oğulları; Burçin Başsarıoğlu’nun Eşi; Gizem Başsarıoğlu’nun Babası, Kdz.Ereğli Giz Denizcilk İşletmesi Sahibi  Mehmet Kutsi Başsarıoğlu, elim bir trafik kazası sonrası vefatın ardından son yolculuğuna uğurlandı. Genç yaşta vefat eden İş İnsanı Başsarığlu’na son görev yerine getirilirken hüzünlü anlar yaşandı.

Kdz. Ereğli Bağlık Mahallesi Sakinlerinden Çetin Yener’in Eşi; Yavuz Günaydın ve Yeliz Sancaktar’ın Anneleri; Serpil Özkıyıcı’nın Kardeşi  Sevinç Yener’in koronavirüs salgını sonucu vefatının ardından cenaze töreni düzenlendi.

Tabutları yan yana konulan Başsarıoğlu ve Yener için Kdz. Ereğli Bozhane Camiinde cuma namazı sonrası alınan helalliğin ardından ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Cenaze merasimine vefat edenlerin aile yakınları ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Başsarıoğlu Kepez Aile Mezarlığında toprağa verilirken, Yener ise şehir mezarlığında defnedildi.

Haber Hayat Yayıncılık Ekibi olarak, Allahtan rahmet, başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Paylaşın:
1010 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ