logo

E- BELEDİYE İŞLEMLERİNİ İNTERNET ÜZERİNDEN YAPABİLİRSİNİZ

Kdz. Ereğli Belediyesi’nden yapılan açıklamada; e-belediye işlemlerinin cep telefonlarına indirilebilen mobil uygulama ya da belediyenin web sayfası üzerinden yapılabileceği ifade edildi.

Kdz. Ereğli Belediyesi’nden yapılan açıklamada; e-belediye işlemlerinin cep telefonlarına indirilebilen mobil uygulama ya da belediyenin web sayfası üzerinden yapılabileceği ifade edildi. Açıklama şöyle:

“Koronavirüs salgını nedeniyle alınması gereken tedbirler kapsamında e-belediye işlemlerinizi cep telefonlarınıza indireceğiniz mobil uygulama ve belediyenin web sayfası üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Kdz. Ereğli Belediyesi hizmetlerine aynı zamanda tüm kamu işlemlerine tek bir noktadan güvenli ve etkin bir şekilde erişimi sağlayan e-devlet üzerinden de ulaşılıyor. Google Play ve App Store’da yerini alan mobil uygulamayı kullanabilmeniz için cep telefonlarınıza indirmeniz gerekiyor.
Bu kapsamda bilgi sorma, çözüm masası, borç sorgulama ve ödeme, nöbetçi eczaneler gibi hizmetlere evden çıkmadan, belediye binasına gelmeden ulaşmak mümkün.”

Paylaşın:
654 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ