logo

ECHOMAR AİLESİ BAŞARIYI PASTA KESEREK KUTLADI!

  • Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren Özel Echomar Hastanesi 13. Kuruluş yıldönümü başarı ile tamamlamasını pasta keserek kutladı.

Kdz. Ereğli’de 3 Aralık 2009’dan bu yana faaliyet gösteren Echomar Hastanesi yönetici ve personeli, 13. Kuruluş yıldönümünün başarı ile tamamlanmasını pasta keserek kutladı.

3 Aralık Cumartesi günü Site Kulüpte düzenlenen kutlama gecesine; Özel Echomar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Alp Demir Zorlu, Başhekim Dr. Nevzat Çimenoğlu, Başhemşire Arzu Cengiz, hekimler ile personel ve eşleri katıldı.

DR. ÇİMENOĞLU, İLK GÜNDEN BU YANA ÇALIŞANLARI DAVET ETTİ

Gecede bir konuşma yapan Başhekim Çimenoğlu, Op. Dr. Alp Demir Zorlu tarafından kurulan hastanenin güvenilir, kaliteli sağlık hizmeti sunarak ve gelişerek 13 yılı başarı ile tamamlamasında çalışanların önemli payı olduğunu vurgulayarak kuruluşundan bu yana emeği geçenlere teşekkür etti. Kuruluş yıldönümü pastasını hastanenin ilk kurulduğundan bu yana kesintisiz olarak çalışanlarla birlikte kesmek istediğini belirten Çimenoğlu, çalışanlar ile Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Zorlu’yu sahneye davet etti.

ZORLU : “HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN”

 Dr. Zorlu’da yaptığı kısa konuşmada kuruluş yıldönümünün hayırlı olmasını dileyerek emek verenleri ve ailelerini kutladı.

EĞLENCE DORUĞA ÇIKTI!

Hep birlikte coşku içerisinde kuruluş yıldönümü pastasının kesilmesinin ardından davetliler Sanatçı Onur Aydın’ın canlı müzik performansı eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Paylaşın:
1059 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ