logo

EFSANE KOMUTAN APATAY, İSTANBUL’DA DEFNEDİLDİ

Kdz. Ereğli’de 1980’li yıllarda görev yapan Efsane Komutan E. Amiral Çetinkaya Apatay, korona ve kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybetmesinin ardından İstanbul’da ebediyete uğurlandı.

Karadeniz Ereğli’de 1980’li yıllarda Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı yapan, Ereğli’de bıraktığı iyi izlenimlerin nişanesi olarak belediye tarafından adı bir bulvara verilen, Emekli Amiral Çetinkaya Apatay, Korona virüs hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetmesinin ardından ebediyete uğurlandı.

AİLE YAKINLARI KATILDI

Çetinkaya Apatay’ın yakın dostlarından Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adaylarından Mustafa Kurt’tan edinilen bilgiye göre; Merhum Komutan Apatay’ın cenazesi bugün(26 Eylül 2020 Cumartesi) askeri tören eşliğinde ve salgın önlemleri gereği birinci derece aile yakınları katılımları ile İstanbul Büyükçekmece Mezarlığında defnedildi.

DOSTLARINI KAYBETTİLER

Öte yandan, Apatay’ın vefatından ardından üzüntülerini dile getiren Ereğlili dostları; Nurdan-Orhan Oğuz Çifti ile Nesrin-Mustafa Kurt çifti, Merhum Efsane Komutan Çetinkaya Apatay’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilediler.

Paylaşın:
1772 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ