logo

EĞİTİM VAKFI YÖNETİMİ ‘OLAĞAN’ TOPLANDI

  • Kdz. Ereğli Eğitim Vakfı Olağan Genel Kurulu yapıldı.

29 Kasım Çarşamba günü Öğretmenevi’nde İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı Başkanlığında düzenlenen toplantıda çoğunluğun sağlanması ile gündem maddelerine geçildi.

Edinilen bilgiye göre; Olğan Genel Kurulda faaliyet raporu ve gelir gider hesapları ibra edildi gündem maddeleri görüşüldü. Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin değişmediği genel kurulun dilek ve temenniler bölümünde ise halen yapımı devam eden ZBEÜ Kdz. Ereğli Fakülteler Kampusu inşası ile yapımda tasarruf sağlayacak vergisel istisna ve muafiyet işlemlerinin hızlandırılarak devamı dilendi.

Kdz. Ereğli Eğitim Vakfı; İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, Eğitim Fakültesi Dekanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, ve Erdemir Genel Müdürü olmak üzere beş daimi ve seçilmiş on üyeden oluşuyor.

KATILIM :

Toplantıya katılım sağlayan yönetim kurulu üyeleri ve vakıf üyeleri ise ; Daimi üyeler İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, Erdemir Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker; Seçilmiş üyeler Sanayici Akın Tatoğlu, Sanayici Fazlı Erdoğan, Eczacı Güler Demiroğlu, Eczacı Sevim Doğan Gerzei, Mimar Oktay Demiroğlu, İnşaat Mühendisi İbrahim Sezer, Dr. Nevzat Çimenoğlu, Mali Müşavir Emin Cinhasan’dan oluştu.

Paylaşın:
366 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ