logo

EĞİTİMDE YENİ DÖNEM GÜVENLİK VE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Zonguldak İli 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güvenlik ve İstişare Toplantısı Yapıldı.

Zonguldak İli 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güvenlik ve İstişare Toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında ilgili kamu kurum ve kuruluş yetkililerin katılımıyla yapıldı.

Toplantıda yeni öğretim yılında yürütülecek çalışmalar ile kurum ve kuruluşlar arası koordinasyonu gerektiren hususlar değerlendirildi.

Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun tarafından katılımcılara, başta uzaktan eğitim sürecinde dezavantajlı grupta yer alan öğrencilerimize yönelik EBA destek noktaları konusunda ve diğer hususlarda bilgilendirme yapıldı. Ardından 2020-2021 eğitim öğretim yılında uygulanacak olan güvenlik ve diğer konular değerlendirildi.

Vali Mustafa Tutulmaz eğitim öğretimle ilgili önemli gördüğü konularda görüş, öneri ve tecrübelerini katılımcılarla paylaştı, yapılması gerekenler konusunda ilgilileri talimatlandırdı.

Toplantıya Vali yardımcısı Turgut Subaşı, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı Albay Gönen Süslü,İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun,İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Güner, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile Başkent Elektrik, Türk Telekom ve Akmercan yetkilileri katıldı.

Paylaşın:
417 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ