logo

EKONOMİ GAZETECİLERİ EREĞLİ’Yİ SEVDİ

  • Ekonomi Gazetecileri söyleşi programı için geldikleri Kdz. Ereğli’yi çok beğendiklerini ifade ettiler.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki 22. Uluslar arası Sevgi Barış Dostluk Festivali etkinlikleri kapsamında, İlçedeki Karadeniz Ereğli Dijital medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) organizesiyle düzenlenen “Yerel Kalkınmada Medyanın Rolü” başlıklı söyleşiye katılan Ekonomi Gazeteciler Derneği (EGD) ekibi 23 Temmuz Cumartesi günü ilçedeki bazı tarihi ve turistik yerleri gezdi, etkinliklere katıldı.

GEZİ VE ETKİNLİKLERE KATILDILAR

EGD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı TGRT Haber Ekonomi Müdürü Celal Toprak Başkanlığındaki heyet, ERMED Yönetimi eşliğinde, Araştırmacı Dr.Can Canver rehberliğinde, İlçedeki Cehennemağzı Mağaraları gezdirildi. Canver’in aynı zamanda Çeştepesi ve Alemdar Gemisi ile ilgili tarihi bilgileri de aktardığı gezinin ardından Manzara Restoranda Ereğli pidesi ikramı yapıldı. Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “Yerel Kalkınmada Medyanın Rolü” başlıklı söyleşiye katılan misafirler, daha sonra Yöresel Evler’de düzenlenen ‘Gastronomi sunumu’ etkinliğinde de yer aldı.

PARTLAK VE GÖNÜLLÜ UĞURLADI

Sahil ve Sanat Sokağı gezisinin ardından Ereğli Belediyesince Müzeyyen isimli restoranda ağırlanan konuk kalemler, konakladıkları Akçakoca’daki Diapolis Otel’den; ERMED Başkanı Doğan Gönüllü ile etkinlikten sorumlu Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Partlak tarafından 24 Temmuz Pazar günü uğurlandı.

TOPRAK : “MEMNUNUZ”

Bu arada kafile başkanı Toprak, kısa süreliğine de olsa festivale, söyleşi programına ve etkinliklere katılmaktan son derece memnun kaldıklarını, misafirperverliklerinden dolayı Başta Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık’a, meclis Üyesi Partlak’a ERMED yönetimine ve üyeleri ile ulaşımlarını sağlayan ve rehberlik eden ekibe teşekkür etti.

KATILIM:

Kdz. Ereğli programına katılan Ekonomi Gazetecileri heyeti ise şu isimlerden oluştu:

Celal Toprak – EGD YİK Başkanı ve TGRT Haber Ekonomi Müdürü / Demet Kalendergil – Kanalekonomi- Gazeteekonomi / Begüm Deveci – Organizasyon Ekibi / Talip Bayram – Analiz Gazetesi -Gastronomi Yazarı / Artin Şirinpınar – Turizm Ekstra / Talin Şirinpınar – İyigün Haber / Gündüz Üç – Aydınlık Gazetesi / Engin Çağlar – YeniGün Gazetesi /

Paylaşın:
781 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ