logo

“EKONOMİK SIKINTININ ÇÖZÜM ADRESİ: MİLLET İTTİFAKI”

  • İyi Parti Zonguldak 1. sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, Alaplı ilçesinde sürdürdüğü seçim çalışmalarını değerlendirirken, “Gerek iş dünyası, gerekse sade vatandaşın yaşadığı ekonomik sıkıntı ile nasıl baş edilebileceğinin tek adresinin de, 14 Mayıs seçimlerinden Millet İttifakı’nın başarı ile çıkması olduğu net şekilde görülüyor.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim çalışmalarını Alaplı İlçesinde sürdüren İyi Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Evrim Balbaloğlu, çalışmalarını değerlendirdi.

Temaslarına Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i makamında ziyaret ederek başladığını bildiren Balbaloğlu, ardından Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO), Sayın Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak’ın kendisini çiçekle karşılamasından duyduğu memnuniyeti ifade etti ve “İlçenin ekonomik konuları üzerinde yaptığımız görüşmede, yapılması gerekenler ve yapılabilecekler üzerinde durduk.” dedi. Alaplı’da Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu’nu da ziyaret eden Balbaloğlu, tarımsal sorunların ele alındığını açıkladı. i.

İlçedeki pazaryeri, esnaf ziyaretleri ve caddelerde de vatandaşlarla görüşmelerde bulunan Balbaloğlu, “Ziyaretlerimiz ve gezilerimiz sırasında gösterilen ilgi ve alakaya sonsuz teşekkürler ediyoruz.” dedi.

TÜRKİYE’NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK

Balbalooğlu temaslarının ardından yaptığı kısa açıklamada, “Şunu açıklıkla ifade etmeliyim ki; Ülkenin her yerinde olduğu gibi Alaplı’mızda da vatandaşın en büyük sıkıntısı ekonomi…Gerek iş dünyası, gerekse sade vatandaşın yaşadığı ekonomik sıkıntı ile nasıl baş edilebileceğini tek adresinin de, 14 Mayıs seçimlerinden Millet İttifakı’nın başarı ile çıkması olduğu net şekilde görülüyor. Bunun, vatandaşlarımız tarafından da açık şekilde görülüyor olması bizim de, onların da umutlarını daha da artırıyor. Sayın İYİ Parti Liderimiz Meral Akşener’in de işaret ettiği gibi; partimizin ülke genelinde çıkaracağı Milletvekili sayısı ile ‘1. Parti’ konumuna gelmesi ve Millet İttifakı’nın Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olması Türkiye’nin kaderini değiştirecek, Cumhuriyetin ikinci yüzyılına daha emin adımlarla ilerlememizi sağlayacaktır. Bu uğurda verdiğimiz mücadelede, halkımıza olan sonsuz güvenimizi bir kez daha dile getiriyor, saygılarımızı sunuyoruz…” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
286 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ