logo

EKONOMİNİN EREĞLİ DİNAMİKLERİ ‘İL’ GÜNDEMİ İLE BİR ARADA

  • MÜSİAD Kdz. Ereğli Şubesi Yönetimi ile Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetiminin birlikte MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı’yı Ereğli’nin il olmasına destek istemek amacı ile ziyaret ettiği bildirildi.

Ziyaretle ilgili TSO’dan yapılan açıklamada, “Oda Başkanımız Arslan Keleş ve Meclis Başkanımız Tasin Tanyıldız, MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kemal Gülbay ve Yönetimi ile birlikte MÜSİAD Genel Başkanı Sayın Mahmut Asmalı’yı ziyaret etti. Ziyarette Kdz. Ereğli ve ülke gündemine ilişkin konularda sohbet ederek, istişare de bulunuldu.” denildi.

MÜSİAD’dan yapılan açıklamada ise önceki dönem başkanları ile yapılan ziyaretin “İL OLMA” başlığı taşıdığı vurgulanarak şu ifadelere yer verildi:

“MÜSİAD Genel Başkanımız Mahmut Asmalı beyi, bölgesel çalışmalarımız ile Karadeniz Ereğli’nin İl Olma Gündemi hakkında görüş alışverişlerinde bulunmak amacıyla Şube Başkanımız Kemal Gülbay, önceki Dönem Şube Başkanlarımız Cevat Kır, Yusuf Karaoğlu, Faruk Yazıcı, İbrahim Sezer, Abdülkadir Çınar ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile beraber ziyaret ettik. İl olma hususunda ki beklentilerimize desteklerini sunan sayın Genel Başkanımıza şükranlarımızı sunarız.”

Paylaşın:
383 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ