logo

‘EL EMEĞİ ŞENLİĞİ’ KADINLARIN İLGİSİNİ ÇEKTİ !

  • Kdz. Ereğli’de Erdemir Emeklisi Güler Önder’in ‘Kadının Gücü El Emeği Şenliği’ adıyla organize ettiği ve el emeği ürünlerin satışa sunulduğu sergi Özdemir Park AVM’de açıldı. Şenlik özellikle kadınların ilgisini çekti.

Kdz. Ereğli’de Erdemir Emeklisi Güler Önder’in ‘Kadının Gücü El Emeği Şenliği’ adıyla organize ettiği ve el emeği ürünlerin satışa sunulduğu sergi Özdemir Park AVM’de açıldı.

EV EKONOMİNE KATKI VE SOSYAL FAYDA SAĞLANIYOR

20-24 Aralık tarihleri arasında açık kalacak sergi hakkında İş’te Haber Hayat Gazetesi muhabirine bilgi veren Güler Önder, “bu etkinliğin ilkini Mart ayında gerçekleştirdik. Evde iş yapıp da satamayan arkadaşlarımıza katkıda bulunmak amacıyla yapıyoruz bunu. Evde üretiyor bayanlarımız ve açtığımız sergilerde satışını yaparak ev ekonomilerine katkı sağlıyorlar. Ayrıca sosyalleşmek açısından da çok önem veriyoruz biz bu etkinliğe. Burada birbirleriyle yeni tanışan, birbirleriyle el işi konusunda alışveriş yapan arkadaşlarımız var. Bu da bizi mutlu ediyor. Etkinliğimizi daha da ileriye götürüp, daha da büyütmeye çalışacağız. Özdemir Park yöneticisi Mehmet Özdemir’e de etkinliğimize ev sahipliği yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

Önder, ayrıca sergi alanına değişik yerlere plastik pet şişe toplama kutusu da koyduklarını belirterek, geri dönüşüm konusuna da dikkat çekmek istediklerini ifade etti.

Paylaşın:
1324 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ