logo

ELİKÇİOĞLU VETERİNER KLİNİĞİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

‘Elikçioğlu Veteriner Kliniği’ Veteriner Hekim Nesimi İlik sahipliğinde Kdz. Ereğli’de hizmete açıldı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ‘Elikçioğlu Veteriner Kliniği’ Veteriner Hekim Nesimi İlik sahipliğinde hizmete açıldı.

1 Ekim Cuma günü Kdz. Ereğli Göztepe Mevkiinde resmi açılışı yapılan ‘Elikçioğlu Veteriner Kliniğini’ açılış törenine Alaplı’nın Gümeli Beldesi Belediye Başkanı Ahmet Saydam, İl genel Meclisi Üyesi Rıfkı Gültekin, Zonguldak-Bartın-Karabük Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Önder Alkan, İlçe Tarım Müdürü Osman Günaydın, CHP Kdz. Ereğli İlçe Yöneticileri ve davetliler katıldı.

GENÇ VETERİNER HEKİMİ İLİK, HEYECANLI VE DUYGULU İDİ!

Yoğun ilgi gören açılış töreni, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet şehitleri adına Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı. Zonguldak-Bartın-Karabük Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Önder Alkan’ın Nesimi İlik’ten sitayişle bahsetmesi ve başarı dileklerini belirten konuşmasının ardından İlik bir konuşma yaparak klinikte verilecek hizmetleri tanıttı. Konuşmasında kliniğin adının ‘Elikçioğlu’ olmasını geleneksel kültürün yaşatılması amacı ile konulduğunu açıklayan İlik’in ailesine ve emeği geçenlere teşekkür ederken duygulu ve heyecanlı olduğu görüldü.

“HAYIRLI OLSUN” DİLEKLERİ İLE AÇILDI

Konuşmaların ardından katılımcılar tarafından açılış kurdelesi dua eşliğinde ve ‘hayırlı olsun’ dilekleri ile kesilerek işyeri gezildi. daha sonra katılımcılara İlik tarafından; klinikte bulunan veteriner hekim odası, aşı odası, muayene odası, ameliyathane odası ve petshop bölümleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Açılış töreni boyunca davetliler ikramlar eşliğinde sohbet ederek hoşça vakit geçirdi.

Paylaşın:
1930 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ