logo

EMİNE NURAN BAYCIK EBEDİYETE UĞURLANDI

Kdz. Ereğli’de vefat eden Emine Nuran Baycık , Bozhane Camisinde öğlen vakti kılınan cenaze namazı sonrası şehir mezarlığında defnedildi.

Ereğli Echomar Hastanesi Başhekimi Dr. Nevzat Çimeoğlu’nun eşi Dilek Çimenoğlu’nun teyzesi, Eski dönem Zonguldak Milletvekillerinden Boray Baycık ve İş adamı Hasan Baycık’ın yengeleri, Kandilli TKİ Sağlık ocağından Emekli Merhum Sadi Baycık’ın eşi Emine Nuran Baycık 87 yaşında iken yaşlılığa bağlı nedenlerle 7 Mart Cumartesi günü vefat etmişti.

Merhume Baycık için 8 Mart Pazar günü Ereğli Bozhane Camisinde öğlen vakti cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine aile yakınları, CHP İlçe Başkanı Dr. Eylem Ertuğrul, Belediye Meclis Üyesi Numan Korkmaz, Alaplı Eski Belediye Başkanı ve Echomar Hastanesi Başhekimi Dr. Nevzat Çimenoğlu, TSO Önceki dönem meclis başkanlarından Zeki Us, İş İnsanları Hasan Baycık, Akın Çamcı ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Bozhane Camisinde aynı gün ve saatte diğer bir cenaze töreni ise yaşlılığa bağlı nedenlerle vefat eden Özcan Cibelek (Karakuşlardan) için düzenlendi.

Paylaşın:
723 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ