logo

EMRE KARAARSLAN’DAN ZİYARETLER…

  • Yeniden Refah Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Emre Karaarslan’ın, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Metin Bozkurt’u ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Tuncay Ertürk’ü ziyaret ettiği bildirildi.

Seçim Bürosundan verilen bilgiye göre; Yeniden Refah Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Emre Karaarslan, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Metin Bozkurt ile bir araya gelerek Ereğli gündemi hakkında konuştu.

HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

Burada projelerini anlatan Karaarslan, “Belediyeye geldiğimizde halk eğitim merkezlerimizi çoğaltarak bir çok meslek dallarında eğitim vermeyi planlıyoruz. Kdz. Ereğli’de meslek sahibi olmayan kimse kalmayacak. Herkes için bir iş imkanı yaratmayı planlıyoruz. Ereğlimiz’in en büyük problemlerinden biri istihdam sorunu. İlk hedeflediğimiz konu da bu istihdam sorununu ortadan kaldırmak olacak.” diye konuştu.

EML MEZUNLARI DERNEĞİ ZİYARETİ

Karaarslan’ın sonraki durağı, Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Tuncay Ertürk oldu. İlçe gündemini ela alan Kararaslan, “Kdz. Ereğlimiz için en hayırlısı neyse o olsun. Allah’ın izniyle bizler başa geldiğimizde Ereğlili vatandaşlarımız milli görüş belediyeciliğinden son derece memnun kalacak. Çünkü bir her daim üretmeye, çalışmaya, tüm vatandaşlarımıza yapacakları işlerde destek olmaya geliyoruz.” dedi. Başkan Ertürk ise Kararaslan ve ekibine başarılar diledi.

Paylaşın:
124 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ