logo

EN YOĞUN KAR YAĞIŞI EREĞLİ’DE OLDU

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, sosyal medya paylaşımında, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün kar yağışı yoğunluğu verilerine göre ilçenin ilk sırada yer aldığını açıkladı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın Sosyal Medya Paylaşımında kar yağışı yoğunluğunda ilçenin ilk sırada yer aldığını belgeleri ile açıkladı.

Posbıyık , “KAR YAĞIŞI YOĞUNLUĞUNDA KDZ. EREĞLİ İLK SIRAYA OTURDU” başlığı ile yaptığı paylaşımında ilçenin durumunu şöyle duyurdu:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre bölgede en çok yağış alan yer Kdz. Ereğli oldu. Kar yağışının en fazla yaşandığı iki günde Zonguldak il ve ilçeleri yağış sıralamasında Ereğli açık ara birinci sırada yer aldı:
Ereğli 18 Ocak’ta ortalama 54 kilogramlık yağışla ilk sıraya oturdu. O karların üzerine ertesi gün 19 Ocak’ta ortalama 32 kilogram daha yağış eklendi.

POSBIYIK EKİBİ YENİDEN KOORDİNE ETTİ

Öte yandan; Belediye Basın Bürosundan verilen bilgiye göre Başkan Posbıyık, kar yağışı sonrası yapılan çalışmalar ve bundan sonra yapılması gereken çalışmalar konusunda ekibiyle değerlendirme toplantısı yaptı. Belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve sorumlu ekiple yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Posbıyık, gördüğü aksaklıklar için önlem alınması talimatını verdi ve sahada çalışan tüm personele gayretleri için teşekkür ederek planlanan çalışmaları koordine etti.

Posbıyık ayrıca, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonu, kentin her bir noktasında kar yağışıyla ilgili vatandaşlardan gelen tüm taleplerin karşılanmasını istedi. Yapılacak çalışmalar müdürlükler arasında tekrar koordine edildi.

BAŞKAN POSBIYIK’IN PAYLAŞTIĞI KAR YAĞIŞI YOĞUNLUĞU VERİ TABLOSU ŞÖYLE:

Paylaşın:
558 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ