logo

ENCÜMEN VE İHTİSAS KOMİSYONLARINA YENİ ÜYELER…

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısında encümen ve ihtisas komisyonu üyeleri seçildi.

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi; Kovid-19 salgını önlemleri kapsamında üç aylık aranın ardından 1 Temmuz Çarşamba günü Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda toplandı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halik Posbıyık’ın başkanlık ettiği toplantıda encümen ve ihtisas komisyonlarına üye seçimi yapıldı.

Kapalı zarf usulü yapılan seçimin sonucunda Encümen Üyeliklerine CHP’li belediye meclis üyeleri Cengiz Güneş, Çetin Günce ve Gönül Çelik seçildiler. İhtisas Komisyonu Üyeliği seçimleri sonrasında Plan ve Bütçe Komisyonu’na CHP’den Gökhan Günay, Mehmet Akçakaya ve Aydın Demirci seçilirken AK Parti’den Numan Korkmaz ve Zafer Durmaz seçildiler. İmar Komisyonuna ise CHP’den Haluk Okur, Emrah Karaarslan ve Satılmış Yiğit, AK Parti’den de Mustafa Kumaş ve Fuat Ulaş seçildiler. Hukuk İşleri Komisyonu’na da CHP’den Yılmaz Partlak, Barbaros Tabak ve Erkan Mutlu, AK Parti’den Yüksel Başkan ve Ayhan Erol seçildiler.

Başkan Halil Posbıyık, encümen ve ihtisas komisyonu üyelerine görevlerinde başarılar diledi. Meclis toplantısında ayrıca Belediyenin 2019 yılı denetim, faaliyet ve mali yılı kesin hesabı görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.

Meclisin ikinci oturumunun ise 2 Temmuz Perşembe günü saat 14.00’da yapılması kararlaştırıldı.

Paylaşın:
819 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ