logo

ENGİN BALIK; LEZZETLERİ SUNMAYA HAZIR

Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren Engin Balık Restoran işletmecisi Engin Göksel, denize sıfır konumdaki mekanda Coronavirüs salgına yönelik tüm önlemlerin titizlikle alındığı kaydederek, “Yeni sezonda Engin Balık kalitesini sunmaya hazırız” dedi.

Kdz. Ereğli sahilinde Elif Otel bitişiğinde ‘Balık Restoran’ olarak hizmet veren Engin Balık işletmecisi Engin Göksel, KOVİD-19 salgını döneminde işletmenin kapalı olduğunu hatırlattı ve “şimdi hizmet vermeye başladık” dedi.

TÜM TEDBİRLER ALINDI, KALİTEDEN ÖDÜN YOK, FİYATLAR AYNI

1 Haziran’dan itibaren Yeni Normale Dönüş genelgesi doğrultusunda tüm önlemlerin titizlikle alındığını kaydeden Göksel, masa ve servis düzenini sosyal mesafe kurallarına göre yeniden düzenlendiğini ifade ederek “bu kapsamda misafirlerimizin işletmemize giriş ve çıkışlarında dezenfektan standımız, yedek maskelerimiz hazır. Personelimizin ve misafirlerimin girişte ateşlerini ölçüyoruz. Tüm mekanın en ücra köşesine kadar sıhhi temizlikten asla taviz vermiyoruz. Fiyatlarda da bir değişiklik yapmadık. Tüm misafirlerimizi geleneksel Engin Balık lezzetlerine ve bir yanında yeşillik, bir yanında deniz manzarası eşliğinde açık hava bahçemizde keyifli bir gün batımı veya akşam sofrasına bekliyoruz. Sizler balığı, bizler de sizleri özledik.” diye konuştu.

HER İŞLETME KURALLARA UYMALI

Balık ve et ürünleri restoranı Engin Balık İşletmecisi Göksel, diğer tüm işletmelerin benzer tedbirlere uymasının toplum sağlığı ve kamu disiplini açısından önemine dikkat çekti. Engin Balık’ta fiziki mesafe gözetilerek revize edilen yeni düzenlemeye göre 150 kişi aynı anda ağırlanabiliyor.

Paylaşın:
1580 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ