logo

ERBİRLİK KOOPERATİFİ’NİN TSO ADAYI: NİYAZİ ÖZCAN

  • Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Niyazi Özcan, yaklaşan Oda seçimlerinde Erbirlik Nakliye Kooperatifi yönetimi ve üyelerinin kendisini destekleyeceklerini açıkladı.

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Niyazi Özcan, yaklaşan Oda seçimlerinde Erbirlik Nakliye Kooperatifi yönetimi ve üyelerinin kendisini destekleyeceklerini açıkladı.

Özcan, gazetemize yaptığı açıklamada, Erbirlik Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Seçkin Turhan ve ekibinin kendisini desteklediklerine dair gün içinde Kooperatif Yönetim Binasında açıklama yaptıklarını hatırlatarak, “Yerel nakliye sektörümüzün önemli emekçileri ve temsilcileri olan Erbirlik Kooperetifi Başkanı Seçkin Turhan ve ekibi daha iyi hizmet alacaklarına inandıkları için bizi desteklediklerini açıkladılar. Kendilerine teşekkür ediyor, hep birlikte önemli projelere imza atacağımıza inanıyoruz. Birlikte daha güçlüyüz.” şeklinde konuştu.

Niyazi Özcan, kısa süre önce gazetemize verdiği özel röportajda TSO organ seçimlerinde 7 meslek grubunun tamamında kazanacaklarını iddia etmişti.

Paylaşın:
431 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ