logo

ERDAL: “TÜRK METAL PEVRUL KAVLAK LİDERLİĞİNDE BÜYÜYOR”

Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Faki Erdal, “Türk Metal Sendikası, Genel Başkan Pevrul Kavlak liderliğinde her geçen gün daha da büyüyor” dedi.

Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi’nin, Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’de gerçekleştirdiği 5. Kaynaşma ve Dayanışma yemeğinin ‘onur konuğu’ olan Erdal, beraberinde Şube Başkanı Yakup yılmaz ile birlikte geldiği Otelin avlusunda kalabalık işçi topluluğunca meşale, konfeti ve sloganlarla karşılandı.

ÜYELERİNİ KUTLADI

Erdal, yemekte yaptığı konuşmada, sorumluluğundaki Ereğli şubesi ve üyelerini tebrik ettiğini ve ‘iyi yolda olduklarını’ belirterek, “Türk Metal Sendikası, Genel Başkan Pevrul Kavlak liderliğinde her geçen gün daha da büyüyor. Unutmayalım ki, çalışanın hakkını vermek lazım, Bunun da hakkı Pevrul Kavlak’ındır, Erdemir emekçisinindir, tüm Türk Metal üyelerinindir. Pevrul Başkan nerede, biz oradayız. Bu aileyi en iyi şekilde koruyan liderimize hep beraber sahip çıkacağız. Bunu da her zaman, her yerde, en iyi şekilde gösteren Erdemir emekçilerini şahsım ve teşkilatım adına bir kez daha canı gönülden kutluyorum. Helal olsun size…” diye konuştu.

Salondaki işçiler de “Pevrul Başkan nerede, biz oradayız”, “Adam gibi adam işte Pevrul Başkan”, “Türk Metal nerede biz oradayız”, “Erdemir İşçisi Buzkıran Gemisi” sloganları atarak, Halil Faki Erdal’ı alkışladılar. Genel Başkan Yardımcısı Erdal, üye telefonları ile ‘selfie’ çekimleri yaptı.

Bu arada Türk Metal Şube Başkanı Yakup Yılmaz, günün anısına Genel Başkan Yardımcısı Erdal’a hediye takdim etti. Türk Metal Şube Yöneticileri Metal-Koop Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Özdemir, Büyük Anadolu Ereğli Otel İşletmecisi Yasin Çetin, ile yaklaşık 1000 işçinin katıldığı etkinlikte, yenilen yemeğin ardından çalan müzik eşliğinde eğlenildi.

Paylaşın:
492 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ