logo

‘ERDEMİR ÇELİK VE YAŞAM SERGİSİ’ AÇILDI

Erdemir’in 5’incisini düzenlediği Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması’nda dereceye giren 16 eser Erdemir Kültür Merkezi’nde sergilenmeye başladı. Sergi, Erdemir üst yönetimi ile Şehir protokolünü buluşturdu.

Kdz. Ereğli’de kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir)’nın Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi işbirliği ile düzenlediği 5’inci Çelik ve Heykel Yarışması’nda ödül almaya hak kazanan 16 eser Erdemir Kültür Merkezi’nde sergilenmeye başladı.

29 Kasım Cuma günü gerçekleştirilen sergi açılışına Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz, Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral, İşkur Zonguldak İl Müdürü Gönül Demirsu, Zonguldak Barosu Başkanı Özel Eroğlu, Erdemir idari personeli ile basın mensupları katıldı.

ORAL “SOSYAL SORUMLULUK OLARAK GÖRÜYORUZ”

Kurumsal İletişim Yöneticisi Pınar Elmas Adalı’nın davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etmesinin ardından kürsüye davet ettiği Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral, Çelik ve Heykel Yarışması’na Türkiye’deki 15 üniversiteden heykel alanında lisans ve lisans üstü eğitim gören 104 öğrencinin katıldığını söyledi ve “Ana faaliyet alanımız olan çelik üretiminin yanı sıra topluma değer katacağınız her alanda lider olmayı kurumsal sosyal sorumluluk olarak görüyoruz. Bu yıl çocuk ve çocukluk teması ile gerçekleştirilen bu sergiye katkı koyan Mimar Sinan Üniversitesi’ne, seçici kurulumuza ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”dedi.

ÇORUMLUOĞLU ÇOK BEĞENDİ

Daha sonra protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek bir süre eserleri incelediler. Erdemir Kurumsal İletişim Müdürü Ayper Topçu, protokol üyelerine eserlerle ilgili bilgi sundu. Kaymakam Çorumluoğlu’da eserleri çok beğendiğini ifade ederek yeni yapılacak hükumet binasının girişinde bir kaç esere yer vermek istediğini belirtti. Sergi açılışında davetlilere ikramlarda da bulunuldu.

Sergi, 7 Aralık’a kadar sanatseverlerin beğenisine açık kalacak.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
1331 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ