logo

ERDEMİR DEĞER ÜRETMEYE DEVAM EDECEK

Ülkemizin lider çelik üreticisi Erdemir’de, toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlanmasının ardından yapılan açıklamada “Erdemir, çalışanlarından aldığı güçle ülkemiz için değer üretmeye devam edecek.” denildi.

Erdemir’in 28. Dönem Toplu İş Sözleşmesi, 23 Aralık 2020 tarihinde Ankara’da imzalandı.

Erdemir’den yapılan yazılı açıklamaya göre; 4000 saat ücretli çalışanı kapsayan 28. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerine, 14 Ekim 2020 tarihinde başlandı. Erdemir adına Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) ile Türk Metal Sendikası arasında yapılan görüşmeler sonuçlandı. Erdemir 28. Dönem Toplu İş Sözleşmesi, Ankara’da MESS Genel Merkezi’nde 23 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilen 4. oturumda bağıtlandı.

İŞ BARIŞI VE SÜRDÜRÜLEBİLİR BÜYÜME VURGUSU!

Açıklamada, “28.Dönem Toplu İş Sözleşmesi, Erdemir’in tüm dünyanın Covid-19 salgını nedeniyle zorlu günler yaşadığı bu süreçte, en önemli varlığı olarak gördüğü çalışanlarını korumaya ve iş barışını sağlamaya devam ettiğini bir kez daha gösterdi. Sürdürülebilir büyüme ilkeleri çerçevesinde çalışmalarını yürüten Erdemir, çalışanlarından aldığı güçle ülkemiz için değer üretmeye devam edecek.” denildi.

Paylaşın:
772 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ