logo

ERDEMİR MAKİNE ATÖLYESİ EMEKLİLERİ YEMEKTE BULUŞTU

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Merkez Bakım Atölyeler Müdürlüğü’ne bağlı Makine Atölyesi’nin emekli personeli yemekte bir araya geldi.

Erdemir Merkez Bakım Atölyeler Müdürlüğü’ne bağlı Makine Atölyesi’nin emekli personeli yemekte bir araya geldi.

18 Aralık Çarşamba günü sahilde bulunan Marina Kafe’de bir araya gelen emekliler, çalışma hayatlarındaki anılarını tazeleyerek, bol bol sohbet ettiler.

“İYİ VE KÖTÜ GÜNLERİMİZDE BİRLİKTE OLABİLİYORUZ”

İş’te Haber Hayat Gazetesi muhabirine buluşma hakkında bilgi veren eski Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı İlhami Erdoğ, emekliler olarak sosyal medya üzerinde oluşturdukları grup üzerinden sürekli iletişim halinde bulunduklarını belirterek, “bu sayede vefat eden arkadaşlarımızdan haberdar olabiliyoruz, evinden çıkamayan arkadaşlarımız var onları evlerinde ziyaret edebiliyoruz. Kısacası arkadaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde yanlarında olabiliyoruz. Atölyemizin başmüdürü, müdür yardımcısı, geçmişteki formen olan arkadaşlar, yani emekli tüm çalışanlar zaman zaman bu tür organizasyonlarla bir araya gelerek hoşça vakit geçiriyoruz. Ayrıca her ayın ilk Cumartesi günü saat 14.00 gibi Ereğli’de belli yerlerde çay sohbeti yapabileceğimiz toplanma kararı da aldık. Bazı toplantılarımız yine eşli olarak yemek organizasyonu şeklinde olacak. Arkadaşlarımızdan yeni bir teklif geldi; vefat eden arkadaşlarımız için ilçedeki bir Camide senede bir defa mevlit okutmak istiyoruz. Ereğli’nin dışında yaşayan birçok arkadaşımız var bu etkinlikler sayesinde onları da görmüş oluyoruz. Emeği geçen her arkadaşıma teşekkür ediyorum.”dedi.

Paylaşın:
1968 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

#

ERDEMİR MAKİNE ATÖLYESİ EMEKLİLERİ YEMEKTE BULUŞTU” için 1 yorum

  1. turgut : diyor ki:

    tüm arkadaşları özlemişim tarafınızdan tüm arkadaşlara selam dostluklar sağlıklı devam etmesi dileğiyle sizlere ve hepsine selamlar dörtyoldan