logo

ERDEMİR MUSIKİ VE FOLKLOR DERNEĞİ YÖNETİMİ YENİLENDİ

  • Erdemir Musıki ve Folklor G.S.K. Derneği Yönetimi, Olağan Genel Kurul sonrası Savaş Çil Başkanlığında yenilendi.

Kdz. Ereğli’de 1973 yılından bu yana başarı ile faaliyet gösteren Erdemir Musıki ve Folklor Gençlik Spor Kulübü Derneği yönetimi yapılan genel kurul sonrası yenilendi.

Dernek üyelerinin çoğunluğunun katılımı ile 30 Ekim tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul sonrası dernekten yapılan açıklamada, oy birliği ile işbaşına gelen yeni yönetimin görev dağılımını da tamamladığı kaydedildi.

YÖNETİM KURULU SAVAŞ ÇİL BAŞKANLIĞINDA OLUŞTU

Buna göre; Savaş Çil Başkanlığındaki Yönetim Kurulu; İrem Boy(2. Başkan), İlter Yüzgeç (Genel Sekreter), Coşkun Öztürk( (Muhasip-T.H.O. Sorumlusu), Hakan Kaya (Üye-T.S.M. Sorumlusu) , H. Berna Gümüşdağ (üye- Tiyatro Sorumlusu) ve Hüseyin Yalçın (Üye)’dan oluştu.

DENETLEME VE DİSİPLİN KURULLARI:

Derneğin Denetleme Kurulu Nevzat Akkoç Başkanlığında, Hüseyin Çetin (üye) ve Can Yıldırım(üye)’dan oluşurken, Disiplin Kurulunu ise Korhan Yeletayşi Başkanlığında şu isimler üstlendi: Pembe Tekçe(2. Başkan), Timur Hasman(Raportör), Turgay Erdoğan (Üye-T.H.M. Sorumlusu) ve Ceyhun Firidin(üye).

Açıklamada ayrıca, yeni yönetime başarılar dilenirken, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Büyük işler, önemli atılımlar, ancak birlikte çalışma ile elde edilebilir” sözlerine yer verildi.

Paylaşın:
1306 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ