logo

ERDEMİR “SPOR TESİSLERİMİZ HALKIN HİZMETİNDE”

Erdemir Spor Salonu ve Stadı bölge halkına hizmet vermeye devam ediyor.

Erdemir Spor Salonu ve Stadının, Erdemir çalışanlarının yanı sıra bölgedeki kurumlara da hizmet vermeye devam ettiği bildirildi.

Konu ile ilgili Erdemir’den verilen bilgi şöyle :

Ereğli Paravolley Takımı’nın iki antrenörü ve 14 sporcusu haftanın iki günü Erdemir Spor Salonu’ndaki Fitness alanında kondisyon çalışmalarını gerçekleştiriyor. Geçmişinde Türkiye şampiyonluğu bulunan ve Milli Takıma çok sayıda oyuncu gönderen Ereğli Paravolley Takımı, yeni başarılara imza atmak için tempolu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Diğer yandan TED Koleji ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Voleybol Takımı da çalışmalarını Erdemir Spor Salonu’nda gerçekleştirirken, Erdemir çalışanlarının çocuklarına yönelik kış spor okulları da sürüyor.

BELEDİYELER VE VETERANLAR STADDA ÇALIŞIYOR

Erdemir Futbol sahası da halka hizmet vermeye devam ediyor. Ereğli Belediye Spor Alt Yapı Takımı, Gülüç Belediye Spor ve ilçede faaliyet gösteren iki veteran futbol takımı çalışmalarını Erdemir Stadı’nda gerçekleştiriyor. Ayrıca Aralık 2019’dan bu yana 1. Amatör ligine ait 5,  U19 ligine ait 3 ve U16 ligine ait 1 maç Erdemir Stadı’nda oynandı. Ereğli Belediye Spor A Takımı da 9,11-12-13 Aralık, 4 ve 5 Ocak tarihinde antrenmanlarını Erdemir Stadı’nda gerçekleştirdi.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
1046 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ