logo

ERDEMİR YÖNETİCİLERİ VE İŞÇİLER İFTARDA BULUŞTU

Erdemir yöneticileri ve işçiler iftar davetinde bir araya geldi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) ile şirkette yetkili Türk Metal Sendikası’nın ortaklaşa düzenledikleri işçi iftar yemeklerinin üçüncüsü gerçekleştirildi.

Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’de gerçekleştirilen iftara katılan Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Faki Erdal, Otel binası avlusunda işçilerin oluşturduğu uzun kuyrukta; sloganlar, konfetiler ve meşalelerle karşılandı.

İlahiler eşliğinde başlayan programda okunan Akşam ezanı ile birlikte oruçlar açıldı, dualar edildi.

GENEL MÜDÜR ORAL, KAZASIZ ÜRETİMLER DİLEDİ

Türk Metal Şube Başkanı Yakup Yılmaz’ın salonda bulunanlara ‘Hoşgeldiniz konuşması ardından kürsüye gelen Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral, Ramazan Ayı’nın hayırlı olması ve tutulan oruçların kabul edilmesi dileğinde bulunurken, işçilere hitaben konuşmasında, “sizlerden tek arzum ve dileğim, kazasız bir şekilde birbirinizi sahada kontrol ederek, birbirinize sahip çıkarak üretiminizi sürdürmektir. Hep birlikte nice Ramazanlara sağlıkla, afiyetle çıkarız inşallah, afiyet olsun” dedi.

ERDAL, KAVLAK’IN SELAMINI İLETTİ

Türk Metal Genel Başkan Yardımcısı Erdal da “Türk Metal Sendikası’nın Buzkıran Gemisinin değerli üyeleri” diyerek başladığı konuşmasını, şöyle sürdürdü:
“Erdemir’in, Türk Metal’in cefakar, vefakar emekçileri, dava arkadaşlarım, hepiniz kendi evinize hoş geldiniz. Türk Metal’in Yiğit Liderinin (Pevrul Kavak) sizlere çok çok selamı var. Aranızda olmayı gerçekten çok istiyordu ancak bugün (dün) Türk-İş’in toplantısı vardı. Bu nedenle katılmak istediği iftarınıza katılması nasip olmadı. Sizleri çok özlediğini, Ramazan Ayınızın mübarek olmasını ve yaklaşan Ramazan Bayramınızın şimdiden kutladığını özellikle söylememi istedi. Genel Başkanımızın hepimizin gönlünde yeri vardır. 2009’da aldığı Türk Metal Bayrağını en iyi yerlere getiren liderimize biz de buradan teşekkür ediyoruz. Hepinizin Ramazan Ayı mübarek olsun, tuttuğunuz oruçları Allah kabul etsin. İnşallah Bayrama da; -Genel Müdürümüzün söylediği gibi- kazasız, belasız, çocuklarınız ve eşinizle beraber nice bayramlar diliyorum. İyi ki varsınız, sizleri çok seviyoruz.”

ERDEMİR YÖNETİCİLERİ VE İŞÇİLER BİR ARADA

Türk Metal Sendikası Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Erdemir İnsan Kaynakları Direktörü Atilla Yelboğa, Erdemir İnsan Kaynakları Müdürü İbrahim Aydın, Erdemir Endüstri İlişkiler Müdürü Mustafa Kerem Çelebi, Endüstri İlişkiler Şefi Mehmet Berber, Büyük Anadolu Ereğli Otel İşletmecisi Yasin Çetin ile Erdemir çalışanlarının katıldığı programda, birlikte yenilen yemeğin ardından sohbetlerde bulunuldu.

Paylaşın:
701 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ