logo

ERDEMİR YÖNETİMİNDEN, SENDİKAYA ZİYARET

  • Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Türk Metal Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Altan Kalfa’ya, yetkili oldukları Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (ERDEMİR) İnsan Kaynakları Direktörü Atilla Yelboğa’nın ziyarette bulunduğu bildirildi.

Sendikanın sosyal hesaplarından yapılan açıklamalara göre, Yelboğa, beraberinde ERDEMİR Endüstri İlişkileri Müdürü Kerem Çelebi ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Şube Başkanlığına atanması vesilesiyle Kalfa ve yönetimini kutladı, başarı dileğinde bulundu.
Kalfa da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yelboğa ve Çelebi’ye teşekkür etti. Ziyarette, Sendika yönetimi ile iş yeri temsilcileri de hazır bulundu.

ÜYE ZİYRETLERİ…

Diğer yandan, göreve atanmasının ardından üye ziyaretlerini kabul eden Kalfa’yı, ERDEMİR 2.Sıcak Haddehane İşletme Personeli , Elektrik Atölyesi Personeli, Seyyar Bakım Personeli ayrı ayrı ziyaret ettiler.
Üyelerin kutladığı Kalfa da, ziyaretler için teşekkür ederken, sağlıklı ve huzurlu çalışma yaşamı dileğinde bulundu.
Öte yandan işçiler, Türk Metal Sendikası 1 Nolu Şube Sekreteri Metin Çetin ile Şube Mali Sekreteri Murat Çayır’ı da ziyaret ederek görevlerinde başarı dileğinde bulundular.

Paylaşın:
469 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ