logo

ERDEMİR’DE BAŞVURU SÜRECİ TAMAMLANDI

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR)’den yazılı açıklama yapılarak yeni işe alım başvuru sürecinin tamamlandığı açıklandı ve “İşe alım sürecine yoğun ilgi gösteren bölge halkımıza teşekkür ederiz” denildi.

Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarından Erdemir, işletme ünitelerinde görevlendirilecek saat ücretli çalışanları istihdam etmek için 30 Mart’ta başlattığı başvuru sürecini 16 Nisan’da tamamladı. İşe alım sürecinde toplam 11 binin üzerinde başvuru gerçekleşti.

SINAVLAR 5 NİSAN’DA BAŞLADI

Başvuru süreci devam ederken, Erdemir’in adaylarda aradığı; meslek liseleri ve meslek yüksek okullarının metalürji, makine, metal, elektrik-elektronik, döküm, endüstriyel otomasyon, kontrol ve otomasyon alanlarından mezun ve 18-25 yaş aralığında olunması kriterlerini karşılayan adaylar için genel yetenek ve teknik bilgi sınavlarına 5 Nisan’da başlandı.

ADAYLARA TEŞEKKÜR EDİLDİ

Erdemir’den yapılan açıklamada sürecin devem ettiği hatırlatıldı ve “Erdemir’de işe alım prosedürü çerçevesinde düzenlenen teknik bilgi ve genel yetenek sınavları, mülakat süreçleriyle devam edecek olup, başvuru yapan tüm adaylara gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Tüm süreci şeffaflık esasına göre yürüten Erdemir, adayları sürece dair bilgilendirecek. Aramıza katılacak her yeni çalışma arkadaşımızla daha da güçlenecek; yetkin, donanımlı, çalışkan ve azimli insan kaynağımızla birlikte ülkemiz için üretmeye devam edeceğiz.” denildi.

Paylaşın:
553 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ