logo

ERDEMİR’DE İŞÇİ-İŞVEREN BİRLİKTELİĞİ MEMNUNİYET YARATTI

  • ERDEMİR Genel Müdürü Salih Cem Oral ile Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılma’ın fabrika içerisinde ziyaretlerde bulunması çalışanlar arasında memnuniyet yarattı.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Genel Müdürü Salih Cem Oral ile şirkette yetkili Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz’ın, fabrika içerisinde işçi ziyaretlerinde bulunduğu bildirildi.

Sendikadan sosyal medyada yapılan açıklamaya göre, Erdemir Genel Müdürü Oral’ın daveti üzerine gerçekleşen ziyarette Oral ile Yılmaz, çalışma yerleri ve tezgah başında ziyaret ettikleri işçiler ile sohbette bulundu. Oral ile Yılmaz, çalışma yaşamları ilgili sohbette bulundukları işçilere, ‘iş kazaları yaşanmadan sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler’ temennisinde bulundular. İşveren ve işçi temsilcilerinin birlikteliği çalışanlar arasında memnuniyet yarattı.

YILMAZ, ÜYE GÖRÜŞMELERİNDE…

Diğer yandan Yılmaz, Erdemir Soğuk Haddehaneler Direktörlüğü 1.Soğuk Haddehane Mekanik Bakım Hattı Çalışanı üyelerini ziyaret etti.
Yılmaz, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ile Ereğli Şubesinden de Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Halil Faki Erdal’ın selamlarını ilettiği işçilere 1 Eylül 2022’de süreci başlayacak olan “Erdemir’deki 29. Dönem Toplu İş Sözleşmesi” öncesinde görüş alışverişinde bulundu.

Paylaşın:
420 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ