logo

ERDEMİR’DEN ‘EN ANLAMLI DAYANIŞMA’ PAYLAŞIMI!

ERDEMİR ve Oyak Maden Metalurji sosyal medya hesaplarında paylaşılan ve çalışanlarla dayanışma mesajları içeren ‘Seninle Mümkün’ temalı video büyük beğeni topladı.

Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş.(ERDEMİR)’in çatı kuruluşu olan Oyak Maden Metalurji, sosyal medya hesaplarında ‘Seninle Mümkün’ başlıklı video ile grup bünyesindeki çalışanlarına ‘Dayanışma Temalı’ anlamlı mesajlar vererek moral motivasyon sağladı.

ANLAMLI MESAJLARLA MORAL-MOTİVASYON

Pandemi döneminin zor günlerini dayanışma ile aşılacağı mesajı verilen ‘Seninle Mümkün’ başlıklı 44 saniyelik videoda; Erdemir çalışanlarından, üretim aşamalarından, çelik kullanılan alanlardan ve Türk Bayrağı-aile gibi milli değerlere vurgu yapılan görüntülere yer verilmiş. Çalışmada anlamlı mesajlar içeren sözlerle görüntüler senkronize edilerek oya gibi işlenmiş.

ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR VE DAYANIŞMA MESAJI

İlgili video, tüm sosyal medya hesaplarında paylaşıldığı gibi Oyak Maden Metalurji’nin https://www.oyakmadenmetalurji.com.tr/ uzantılı resmi web sitesinde de pop-up açılış sayfası olarak kaydedilmiş. Vidoya geçiş yaparken “Türkiye’nin lider çelik üreticisi olarak, ülkemizin geleceği için tutkuyla, umut ve huzur üretebilmek sadece çalışma arkadaşlarımızla mümkün. Mesafeyi koruyarak, mesafeler katettiğimiz bu zor günlerde özverili çalışmaları için hepsine teşekkür ederiz. Sevdiklerimiz, ülkemiz ve geleceğimiz için şimdi yeniden dayanışma vakti.” notu okunuyor.

“SENİNLE MÜMKÜN”

“Seninle Mümkün” başlıklı videoda ise profesyonel seslendirme ve görüntüler eşliğinde şu anlamlı ifadelere yer veriliyor:

“Mesafeyi korurken mesafeler kat etmek, bu zor günleri kolayca göğüslemek, sevdiklerimiz, ülkemiz ve geleceğimiz için umut, tutku ve huzur üretmek… Bu çelik, bu fabrika, bu yaşam sadece seninle mümkün… Bu gülen yüzler, güvenle güne uyanan tüm aileler Türkiye’nin dört bir yanında yarınlarını bekleyenler; seninle mümkün… Seninle biz sen varsın diye biz bir aileyiz. Şimdi ailemiz ve geleceğimiz için yeniden dayanışma vakti.”

  • İŞTE SENİNLE MÜMKÜN TEMALI O VİDEO:

Paylaşın:
849 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ