logo

ERDEMİR’DEN, KAMPÜSE ‘BEKLENEN’ İMZA!

  • Kdz. Ereğli Kaymakamlığı, BEÜ Kdz. Ereğli Kampüsü yapılması için Erdemir’in desteğine ilişkin protokolün imzalandığını açıkladı.

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı, Bülent Ecevit Üniversitesi bünyasinde Kdz. Ereğli Kampüsü yapılması için Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş.(ERDEMİR)’ nin desteğine ilişkin protokolün imzalandığını açıkladı.

İMZA VAR, DETAY YOK!

Kaymakamlıktan 14 ekim Cuma günü yapılan yazılı açıklamada, desteğin tutarı ve detayları ile ilgili bilgi verilmezken, “Kaymakamlığımız ve ERDEMİR T.A.Ş. arasında Kdz.Ereğli Üniversite Kampüsünün yapılması ile ilgili protokol Valimiz Mustafa Tutulmaz’ ın himayelerinde imzalandı. İlçemize hayırlı olmasını dileriz.” denildi.

Erdemir tesislerinde düzenlenen imza töreninde Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Erdemir Genel Müdürü N. Aşkın Peker ile şirket üst düzey yöneticileri ve Kdz. Ereğli Eğitim Vakfı Yöneticilerinin yer aldığı görüldü.  

HEMEN BAŞLASIN

Daha önceki yıllarda farklı bağışçıların desteklerini ortaya koyduğu ve uzun süredir ilçe gündeminde olan kampüs inşası için Erdemir’in desteğinin de somutlaşması üzerine bir an önce başlanması bekleniyor.

Paylaşın:
633 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ