logo

ERDOĞAN, İBRAHİM SEZER’İN ADAYLIĞINI RESMİLEŞTİRDİ

  • Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer’in adaylığını resmileştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Zonguldak’ta aday tanıtım toplantısında konuştu. Madeni Anıtında düzenlenen Zonguldak Mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Depremzedelere destekleri nedeni ile Madencilere teşekkür ederek, “Zonguldaklı madenciler fedakarlıklarını asla unutmuyoruz” diye konuştu.

Seçim mitinglerini Zonguldak’ta başlattığını bildiren Erdoğan, “Bizim aynamız işimizdir, hizmetlerimizdir, eserlerimizdir, biz bu milletin efendisi değil hizmetkârıyız” dedi. CHP’yi müzmin muhalefet olarak niteleyen Erdoğan, “onlar, çok az iş, ama bol boş reklam yaparlar” sözü ile eleştirdi.

Coşkulu kalabalığa hitap ederken Zonguldak’ta Maden ocaklarına 2 bin işçi alındığını hatırlatan Erdoğan, “inşallah bundan sonrada istihdamı desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Ak Parti iktidarı dönemlerinde Zonguldak’a son 21 yılda 189 milyar lira tutarında kamu yatırımı yapıldığını açıklayan Erdoğan, bunları; eğitim, spor, sosyal yardımlar, sağlık, kentsel dönüşüm, millet bahçesi yapımı, Uzun Mehmet Camisi ve parkı, sahil projesi yol ve ulaştırma, köprü ve tünel yapımları, Demiryolu hattı ve gar binası rehabilitesi, Filyos Vadisi Projesi kapsamında limanının açılması, barajlar yapımı, tarımsal destekler, teknopark OSB yapımı, Karadeniz gazının çıkarılması, Filyos Doğalgaz tesisleri ve beldelere yeni doğalgaz hatları olarak detaylandırdı.

31 mart seçimlerinin önemine vurgu yapan Erdoğan, Zonguldak ve ilçelerinin Belediye Başkan Adaylarını sahneye davet etmesi ve “onları size emanet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

.

.

  • Buna göre Zonguldak ve ilçelerinin Ak Parti Belediye Başkan Adayları şöyle tanıtıldı:

Zonguldak Merkez: Dr. Ömer Selim Alan

Alaplı: Recep Ocak
Çaycuma: Bünyamin Bostancı
Devrek: Özcan Ulupınar
Ereğli: İbrahim Sezer
Gökçebey: Erkan Soner Kodaman
Kilimli: Kamil Altun
Kozlu: Ali Bektaş

Paylaşın:
480 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ