logo

ERDOĞAN’IN İFTARINA HER KESİMDEN YOĞUN KATILIM OLDU

  • Ak Parti 22-23. Dönem Zonguldak Milletvekili, Sanayici Fazlı Erdoğan’ın Kdz. Ereğli’de düzenlediği iftar programına her kesimden yoğun katılım oldu.

Ak Parti 22-23. Dönem Zonguldak Milletvekili, Erdoğan Metal Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Sanayici Fazlı Erdoğan Kdz. Ereğli’de geniş katılımlı iftar programı düzenledi.

8 Nisan Cumartesi günü Gümüşhaneliler Derneği Lokalinde düzenlenen iftar davetinde Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, Cumhuriyet Başsavcısı Akın Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Ak Parti Önceki Dönem Zonguldak Milletvekillerinden Faruk Çaturoğlu, MHP 28. Dönem Milletvekili Adayı Murat Kotra protokol masasında yer aldı. Programa bazı daire müdürleri, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Sezer, İyi Parti İlçe Başkanı İzzet İyiol, CHP İlçe Başkanı Hikmet Uzuner ile 28. Dönem Milletvekili Aday Adayları Saffet Bozkurt, Mustafa Demiray, Ömer Yazıcıoğlu, Eylem Ertuğrul, Evrim Balbaloğlu, STK temsilcileri ve her kesimden davetliler katıldı. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın ise mazeret ve özür belirterek programa katılamadığı öğrenildi.

“SAĞLIK EN BÜYÜK NİMET”

Programda Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua ile iftarların açılmasının ardından kısa bir konuşma yapan Fazlı Erdoğan, 11 ili etkileyen 6 Şubat deprem felaketini hatırlatarak elinden geldiğince destek olduğunu söyledi ve deprem şehitlerine Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Geleneksel iftar davetine katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür eden ve oruçlarının kabul olmasını dileyen Erdoğan, “Önümüzde bir seçim var. Ülkemizin hayrına olacağına inanıyorum. Şimdiden bütün adaylara başarılar diliyorum.” dedi. Erdoğan demokrasi, milli ve manevi birlik beraberlik vurgulu konuşmasında “soframızı paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Yüce rabbim yar ve yardımcımız olsun, Kadir Gecesine ve nice bayramlara ulaştırsın. Sağlık en büyük nimet, rabbim hepimize sağlık ve afiyet versin. Davetimize icabet edip katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.“ diye konuştu.

İftar yemeğinin ardından masalarda dolaşarak sohbet eden ve misafirleri kapıya kadar uğurlayan Fazlı Erdoğan’ın neşeli ve hareketli tavırları dikkat çekti!

Paylaşın:
585 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ