logo

EREĞLİ ADD, ÖĞRENCİ DESTEKÇİLERİNİ ONURLANDIRDI

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Kdz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ; öğrencilere nakit burs, tablet ve bilgisayar desteği için katkı sağlayan duyarlı üyelerini, Atatürk’lü Türk Bayrağı ve Nutuk Kitabı hediye ederek minnet ve şükran duygularını ifade ettiklerini açıkladı.

ADD Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Arslan konu ile yaptığı yazılı açıklamada, “Geleceğin Atatürkçü ve Çağdaş nesillerini yetiştirmek adına, Laik , demokratik Cumhuriyetimizin geleceğine ışık olması dileğiyle 28 ilköğretimde okuyan öğrencilerimize 250 TL,45 Üniversitesi öğrencilerimize 300 TL olmak üzere toplamda 68 öğrencimize bir defaya mahsus olmak üzere eğitim yardımlarını ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Öğrencilere sunulan katkı ve duyarlılıklarından ötürü, Genel Başkan Hüseyin Emre Altınışık’ın selamlarını hediyeleri ile birlikte ilettiklerini ifade eden Arslan, şöyle dedi:

“Atatürklü minik bayraklarımız ve #GaziMustafaKemalATATÜRK ün #15Ekim1927 tarihinde yani 93 yıl önce 6 gün boyunca Türk Ulusunun doğuşunu, hangi koşullarda kurtuluş mücadelesinin yapıldığını ve reçetesini yazdığı #Nutuk’u hediye ederek yoldaşlarımiza bir nebze olsun öğrencilerimiz adına minnet ve şükran duygularımızı ifa etmeye çalıştık. Ayrıca üç öğrencimize tablet bir öğrencimize leptop hediye ederek kattı sunduk..18 öğrencimize leptop hediye etmek için çalışmalarımız devam ediyor.. Sizlerin desteği ile bu çalışmalarımızın artarak ve başarılı bir şekilde çocuklarımıza ulaşacağına eminiz.”

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
738 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ